El millor consell sobre productes per a la Infància

En la música per a nens petits: La Teoria de la Música Lollipop

A- A A +

per Bobby Susser

Tenim totes les cançons d'oïda que ens va cridar l'atenció i volia escoltar una i una altra. Podria haver estat una enganxosa frase repetitiva lírica, línia musical, ritme inusual, o potser una secció completa de la cançó com el cor.

Com adults, sovint es refereixen a les cançons que ens enganxen d'aquesta manera com "èxits". Bones cançons per als nens petits no són tan diferents, tot i que hauria d'estar estructurat d'acord als seus oients de caramel amb pal. Encara que sóc un defensor d'exposar als nens a tots els estils de música com el jazz, melodies clàssiques, inusuals, lletres sofisticades, ritmes intricats, grans entonacions vocals i els rangs, les cançons populars d'espectacles, òperes i hem de considerar la conveniència de l'edat de la música per al nen. La cançó ha de ser interessant i divertit, però simple perquè els nens entenen, pronunciar, i aprendre. Les melodies també ha de ser molt simple per a tots els nens poden cantar, inclosos els no cantants, perquè les melodies que animen els nens a cantar a construir confiança en si mateix, i crear una interacció a la vegada que es diverteixen i l'aprenentatge. El tempo no necessàriament ha de ser ràpid, però la cançó ha de sentir agradable i té una frase enganxosa, secció o part que es repeteix, perquè els oients més joves encanta. La cançó "Happy Birthday" és un exemple molt bo de tots aquests punts. Quan sigui apropiat, les lletres i melodies simples han de ser millorats amb orquestracions i sons que li interessen els nens bec.

Una bona manera de provar les cançons per tal de saber si estan colpejant les cordes adequades per als nens és jugar per als nens. Jo personalment visitar els salons de la primera infància i reproduir les cançons que he escrit per als nens petits abans de gravar-les, i una altra, després de la mescla final de la gravació en estudi. En realitat, mai no sé si una cançó és un enregistrament final fins que el joc per als nens i veure i escoltar les seves respostes.

Després de tenir una reacció molt poc per a una cançó completa que havia gravat i tocat per una classe de primer grau fa alguns anys, per suggeriment d'un dels estudiants de sis anys d'edat, que va tornar a entrar en l'estudi de gravació i va fer alguns canvis. Ell em va dir: "Els altres nens no els agrada perquè aquest boom, boom, boom és massa baix."

"El? El que" li vaig preguntar.

"El boom, boom, boom", va repetir. Li vaig dir que no estava segur del que volia dir, i així ho repeteix una i li va preguntar on va saber que. Com ja he jugat una vegada i una tractant d'esbrinar el que ell es referia, va cridar amb entusiasme "Allà està, aquí està!"

Finalment ho vaig aconseguir. Era una línia repetitiva, sota simple i enganxós. Vaig donar les gràcies al jove, i va tornar a l'estudi de gravació per remesclar la cançó gravada, de manera que la repetició d'aquest "boom, boom, boom" línia de baix i el seu nivell de volum d'apel · lar a la meva filla de sis anys d'edat, assessor i seus companys de classe.

L'enginyer, un dels millors en la indústria de la música, va pensar que no tenia sentit, perquè la barreja sonava molt bé amb ell. I des del seu punt de vista tècnic, així com un oient, que no tenia sentit. Però, ell tenia quaranta anys, i la cançó no va ser escrita i gravada per ell. Va ser escrit per a un públic molt més jove, com la classe de primer grau que havia visitat. Als pocs dies vaig tornar a visitar la classe i va jugar la nova versió. Aquesta vegada els nens estaven cantant, aplaudint i ballant al so de la mateixa cançó que no va mostrar cap interès abans que va elevar el nivell de volum per poder escoltar el repetitiu "boom, boom, boom." Quan vaig sortir de la classe aquest dia, vaig rebre el premi més gran per la meva feina. Com ja he dit adéu i va saludar, la meva filla de sis anys d'edat, assessor de la producció em va somriure i després em va donar un "polze cap amunt." No només em va fer sentir de deu peus d'alçada, però es va confirmar la meva "Teoria de la Música Lollipop." Això és , com els adults, els nens petits estan connectats per una enganxosa línia lírica, la línia melòdica o rítmica. Ells només volen sentir més sovint.

Lollipops són com postres. Poden ser de colors, dolç, saborós, i es tracta, així com recompenses. Els adults, com tot això, però en la majoria dels casos pot esperar fins que acabin els seus àpats. Els nens generalment volen que els seus paletes ara. Hi ha diverses teories sobre per què, però tots coincideixen que és la forma en què ho és. I si una cançó per als nens petits no s'alimenta aquesta necessitat, s'ha de preguntar per què el que estava escrit per als nens petits, i per què va ser elegit per un adult per als nens a escoltar quan volia escoltar amb freqüència alguna cosa així com "bum, bum , bum ".

Deixa un comentari

CAPTCHA Image
Actualitzar la imatge
*