El millor consell sobre productes per a la Infància

Afable regne animal: Una nova manera de jugar


A- A A +

Afable regne animal té una missió - per ensenyar als nens a cooperar jugant jocs de taula. Aquest hivern, Regne tranquil posarà en marxa cinc nous jocs de taula cooperatius. La col · lecció inclou comptar amb els seus pollastres, Hoot Hoot Owl, Lost cadells, Mermaid Island i Stone Soup. Ideal per a nens de tres anys d'edat en endavant, els jocs se centren en les habilitats de socialització en un entorn cooperatiu, el joc en grup. Els jocs al detall de $ 14,99 cadascun i estarà disponible en botigues seleccionades a tot el país i en Amazon.com.

A diferència dels jocs tradicionals on hi ha un guanyador i un (o molts) perdedors, amb els jocs cooperatius els jugadors treballen junts contra un obstacle comú, no uns contra els altres. Els jocs cooperatius crear un sentiment de comunitat orgànica, i construir relacions sanes, ja que animen els nens a ajudar-se mútuament. Els nens aprenen a treballar i jugar junts de manera respectuosa i compassiva. Ells aprenen a compartir, prendre decisions junts, i confiar uns en altres. Si el joc està perdut, la derrota és compartida en parts iguals entre els jugadors. I, si el joc es guanya, tothom és un guanyador!

"En el regne de pau, no som educadors i terapeutes", diu el president de la companyia, Donna Jaffe, "som les mares i ties, els cuidadors i els jugadors del joc. Hem creat aquests jocs en particular perquè creiem que els jocs són una meravellosa manera d'ensenyar i volem que els nens en les nostres vides per aprendre que treballant i jugant junts es pot potenciar i divertit! "

Treballant junts pel bé del grup influeix positivament en la dinàmica social a l'escola, al pati, i en la llar. Compartir les joguines, per torns, sent part d'un projecte de grup de tots impliquen la cooperació i la cooperació es porta a la pràctica. El repte en un joc cooperatiu no és "Què puc fer, així que guanyar", però "què puc fer perquè guanyem tots!"

Dra Lisa Striar, psicòleg de l'escola i mare de tres fills, diu, "Al meu entendre, la capacitat del joc per estimular la compassió en els nens és un dels seus millors actius. La nostra família li encanta jugar. No obstant això, quan un nen té una petita derrota, els altres nens s'alegren perquè significa que estan més a prop de guanyar. En un joc cooperatiu, quan un jugador té una petita derrota als altres jugadors sentir empatia. Són veritablement penedit i poden fins i tot oferir una mica de consol i alè. Quan estan tots junts en això, la compassió és una cosa natural. "

Els pares, mestres i cuidadors volen que els nens es porten en pau al món. Ensenyar als nens que tenen el poder de crear que la pau és profunda. Fer-ho a través d'un joc que és divertit és el que Afable regne animal es tracta.

Afable regne animal requereix de la cooperació d'un pas més enllà mitjançant la fabricació dels seus jocs cooperatius usant només materials reciclats i FSC. És la seva manera de cooperar amb la terra.

Entra al regne, i unir-se a la diversió! Des de 1983, el pacífic regne ha creat productes frescos i divertits per als nens que educar, inspirar i fer-li pessigolles als ossos divertits. Connectar amb els nens en la seva vida de diversió original de Regne afable. www.peaceablekingdom.com

Deixa un comentari

CAPTCHA Image
Actualitzar la imatge
*