El millor consell sobre productes per a la Infància

El viatge és part de la diversió!

A- A A +

Qui va dir que el viatge és part de la diversió, hi ha d'haver comprat en TravelKiddy!

Viatjar amb nens és sempre una aventura, sinó mantenir ocupats durant el viatge és un repte que cap pare hauria d'enfrontar sol. Aquí és on TravelKiddy pot ajudar! TravelKiddy ha recorregut l'univers de les joguines i el joc per aconseguir que només els millors jocs, enigmes, jocs exclusius-de l'activitat, i joguines de viatge que estan preparats per anar d'aventures per tot el món o al voltant de l'illa.

El que fa diferent TravelKiddy?

Ells han estat allà, fet això! Tots els productes són seleccionats i provats per un grup d'experts amb experiència - incloent els nens, els pares i educadors - que tenen milers de milles de viatge de la família a l'esquena. Dels viatges per carretera a viatges llargs, han estat en les trinxeres i va sobreviure per explicar-ho i compartir els productes als que van fer el viatge divertit!

El temps de viatge és el moment ideal per desconnectar i tornar a connectar amb la seva família. TravelKiddy li proporciona les eines necessàries per equilibrar l'electrònica, el joc en solitari i activitats interactives durant el viatge.

TravelKiddy reconeix que els nens estan entretinguts durant més temps quan se'ls dóna jocs i joguines que siguin desafiadors i divertits. És per això que busquen productes i kits de disseny d'activitats que:

• Fomentar la creativitat
• Desenvolupar la motricitat fina
• Desafiament ments curioses
• Estimular la imaginació, i
• Fomentar l'aprenentatge.

Els nens petits el desenvolupament d'habilitats com agafar i apilat estimaran nostres puzles i mini tasses d'apilament. Els nens més s'entretenen una selecció única de jocs, trencaclosques, enigmes-i educatius.

No hi ha temps per planificar? Anem TravelKiddy prendre la molèstia de planificació de les activitats amb alta qualitat, provats viatges paquets d'activitats per a nens de viatge que són perfectes per mantenir els nens ocupats en el cotxe, en els viatges per carretera de la família, al volar amb els nens, en un restaurant o en qualsevol moment el joc tranquil que es necessita .

TravelKiddy - en una missió per divertir els nens, aquí ia tot arreu!

TravelKiddy és un orgullós Dr Toy Alumni membre.

Deixa un comentari

CAPTCHA Image
Recarregar Imatge
*