Det bedste råd om børns Produkter

På Music For små børn: The Lollipop Musikteori

A- A A +

af Bobby Susser

Vi har alle hørt sange, der greb vores opmærksomhed og ønskede at høre dem igen og igen. Det kunne have været en iørefaldende repetitiv lyrisk udtryk, musikalsk linje, usædvanlig rytme, eller måske en hel sektion af sangen ligesom omkvædet.

Som voksne, vi ofte refererer til sange, tilslutte os denne måde som "hits." Gode sange for små børn er ikke så forskellige, selvom de bør struktureres, så den passer deres slikkepind lyttere. Mens jeg er tilhænger af at udsætte børn for alle stilarter af musik som jazz, klassisk, usædvanlige melodier, sofistikerede lyrics, indviklede rytmer, store vokale intonationer og intervaller, populære show sange og operaer vi nødt til at overveje den alder hensigtsmæssigheden af ​​musik for barnet. Teksterne skal være interessant og sjovt, men simpelt for børn at forstå, udtale og lære. Melodierne bør også være meget enkel, så alle børn kan synge med, herunder ikke-sangere, fordi melodier, der opmuntre børn til at synge sammen opbygge selvtillid, og skabe interaktion, mens de har det sjovt og læring. Tempoet er ikke nødvendigvis behøver at være hurtig, men sangen skal føle venlig og har nogle iørefaldende sætning, afsnit, eller del, der gentager sig selv, fordi meget unge lyttere elsker det. Sangen "Happy Birthday" er en rigtig godt eksempel på alle disse punkter. Når det er hensigtsmæssigt, bør de enkle tekster og melodier styrkes med orkestreringer og lyde, at peak børns interesse.

En fantastisk måde at teste sange for at vide, om de har fundet den rette akkorder for børn er at spille dem til børnene. Jeg personligt besøge tidlige barndom klasseværelser og spille sange, jeg har skrevet til små børn, før du optager dem, og igen, efter den endelige blanding af studieoptagelse. Faktisk har jeg aldrig vide, om en sang er en endelig optagelse, indtil jeg spiller det for børn og se og høre deres svar.

Efter at have fået meget lidt reaktion på en færdig sang, jeg havde indspillet og spillet for en første klasse klasse for nogle år siden, efter forslag fra en af ​​de seks-årige studerende, gik jeg tilbage i studiet og lavet nogle ændringer. Han fortalte mig "De andre børn kunne ikke lide det, fordi det boom, boom, boom er for lav."

"Hvad?" Spurgte jeg.

"Det boom, boom, boom," gentog han. Jeg fortalte ham, at jeg ikke var sikker på, hvad han mente, og så spillede jeg det igen og spurgte ham, hvor han hørte det. Da jeg spillede det igen og igen forsøger at regne ud, hvad han henviste til, råbte han begejstret "Der er det, der er det!"

Endelig fik jeg det. Det var et repetitivt, enkel og iørefaldende bas linje. Jeg takkede den unge dreng, og gik tilbage til studiet for at re-blande den indspillede sang, således at gentagelse af, at "boom, boom, boom" bas linje og dens lydstyrke vil appellere til min seks-årige rådgiver og sine klassekammerater.

Den ingeniør, en af ​​de bedste i musikindustrien, troede, det gjorde ingen mening, fordi blandingen lød meget ret til ham. Og fra hans teknisk synspunkt, såvel som en lytter, det ikke giver mening. Men han var fyrre år gammel, og sangen blev ikke skrevet og indspillet for ham. Den blev skrevet for en meget yngre publikum som den første klasse, jeg havde besøgt. Inden for et par dage jeg revisited klassen og spillede den nye version. Denne gang børnene sang, klappede og dans til den samme sang, de viste ingen interesse i, før jeg rejste lydstyrken, så de kunne høre den gentagne "boom, boom, boom." Da jeg forlod klassen den dag, jeg fik den mest grand pris for mit arbejde. Som jeg sagde farvel og vinkede, min seks-årige produktion rådgiver smilede til mig og gav mig derefter en "thumbs up." Han ikke blot gjort mig ti meter høj, men han bekræftede min "Lollipop Musikteori." Det er , ligesom voksne, unge børn hooked af en iørefaldende lyrisk linje, melodiske linje, eller rytme. De ønsker blot at høre dem oftere.

Slikkepinde er som desserter. De kan være farverige, sød, velsmagende, og er godbidder samt belønninger. Voksne som alt det, men i de fleste tilfælde kan vente, indtil de er færdige med deres måltider. Børn normalt vil have deres slikkepinde nu. Der er forskellige teorier om, hvorfor, men alle er enige om det er den måde, det er. Og hvis en sang for unge børn ikke fremføres dette behov, bør man spørge, hvorfor der blev skrevet for små børn, og hvorfor blev det valgt af en voksen for børn at lytte til, når de ønskede at ofte høre noget som "boom, boom , boom. "

Efterlad et svar

CAPTCHA Image
Opdater billede
*