Den bedste rådgivning om børneprodukter

Bonnie Braids

A- A A +

Virginia Davis, Doll Reader

I denne måned i New York Times løb en artikel om folk, der køber mindre for deres børn. Det sagde indtil for nylig det gennemsnitlige barn modtog over halvfjerds nyt legetøj om året, og mange fik så mange som to nye legetøj en uge.

Forældrene er nu fokuserer mere på kvalitet legetøj end en mængde af legetøj da deres børns legetøj kister kører over og selv fylde huset.

Sommetider "less is more." Som barn fik jeg nyt legetøj på min fødselsdag og for de helligdage, og det var alt. En ny dukke var altid en del af min samling af gaver, og disse dukker blev straks navngivet, introduceret til resten af ​​dukken klanen og blev skattede legetøj.

Jeg husker stadig sidder på verandaen venter på min Bonnie Braids dukke at ankomme. Hun skulle være en overraskelse fødselsdagsgave, men jeg havde hørt mine forældre tale om at købe hende fra annoncen i Sunday Comics.

Dick Tracey var en tegneserie, der løb i The Chicago Tribune i løbet af 1940'erne og 1950'erne. Dick Tracy blev gift Tess Trueheart og de havde en datter ved navn Bonnie fletninger.

Ideel Toy Company har besluttet at lave en dukke af Bonnie i 1951. Hun var den sødeste ting! Hun kom i en hård plastik version, men formålet med mit ønske var Bonnie lavet den nye bløde vinyl hedder "magiske huden." Hun havde to små tænder, to små gule fletninger og kom med et stykke barnedåb kjole og en lille tandbørste . Jeg skar alle de annoncer for hende ud af papiret, og ønskede at de ville acceptere box toppe som betalinger. Masser af børn i skolen havde købt legetøj med box legetøj.

Jeg vidste bare, mine forældre havde bestilt hende, og hver dag jeg ville vente på postbudet ængsteligt foregribe Bennie ankomst.

Dagen kom til sidst, da postbudet trukket op rundvisning i feltet og kom ud af sin lastbil med en lang, aflang boks. Mit hjerte sprang et slag over, da jeg løb ham i møde. "Er det, hvad du har ventet på?" Spurgte han med et smil.

"Jeg tror" Så, "sagde jeg til ham. Jeg løb tilbage i huset og fortalte min mor en pakke var kommet til hende.

"Åh, må det være de gardiner jeg har bestilt," sagde hun.

Hun så skuffet blik på mit ansigt, da indså jeg var nødt til at vente i cirka ti dage, indtil min fødselsdag at åbne boksen.

Senere, når min far kom hjem fra arbejde, fortalte hun ham, "Hvorfor kan ikke Virginia åbne hendes nuværende nu. Hun ved, det er her, og skolen vil starte lige efter hendes fødselsdag, og hun kan nyde den gave nu. "

"Det vil være fint, så længe hun indser, at det er hendes fødselsdag til stede, og alt, hvad hun vil få på hendes fødselsdag, er en kage, og nogle nye skole tøj."

Jeg let enige om at det. Så efter middagen mor gav mig kassen, og jeg åbnede den. Der var hun! Jeg husker duften af ​​den nye vinyl næsten fyldte rummet. Før at alle mine dukker er blevet lavet af sammensætning eller hård plast og så vinyl var noget helt nyt for mig. Hver siden den dag har jeg altid nydt at åbne en ny vinyl dukke. Det samme lugt er der stadig selvom det måske ikke så stærk. Lugten altid bringer tilbage den dag Bonnie kom ind i mit liv. Hun var fyldt med bomuld og så blød. Hun blev min favorit dukke. Jeg læste hendes Dick Tracy og viste hende billede i tegneserier hver søndag. Hun sad ved spisebordet og lod til at dele min mors specielle chokoladekage, som jeg elskede så meget som jeg gjorde Bonnie.

Jeg tog sig af Bonnie og sov med hende, indtil jeg forlod for kollegiet. Mange af disse vinyl dukker gale fra "magiske hud" eller som tidligst vinyl vendte sort, split og de fleste nu har haft i kroppen helt forringes. Men Bonnie forblev stærk, og med min kærlighed udholdt år, og nu har en særlig plads i hendes lille vugge i min stue.

Måske er børn i dag mangler det magiske af at vente på en speciel dukke og danner et særligt bånd med det. Det er også en anden god grund til at købe kvalitetsprodukter legetøj ... Dukkerne vil udholde gennem generationer og bedstemødre kan vedrørende historier, ligesom den jeg lige har fortalt dig, om en vidunderlig dukke, der kom til deres hus og blev en del af familien.

Efterlad et svar

CAPTCHA Image
Opdater billede
*