Det bedste råd om børns Produkter

Hvad skaber en god spil?

A- A A +

af Connie Gee
University Games

Da University Games nærmer sig sit 20 års jubilæum, og reflekterer over de mere end 150 indførte spil, der synes at være flere fælles karakteristika for et universitet Games 'spil. Vigtigst er det, University Games stræber efter at blande læring og sjov. Nedenfor er en dejlig tjekliste af kendetegnene ved en stor spiller og stor sælgende spil.

Folk ønsker at spille med det samme. Vores spil er nemme at lære. Start med at spille i fem minutter!
Folk hader at vente. Vores spil holder alle involverede aktører, selv når det ikke er deres tur.
Folk elsker en udfordring. Vores spil er forskellige hver gang du spiller.
Folk ønsker at vinde. Vores spil kombinerer held og dygtighed, så hver spiller har en chance for at vinde.
Forældre ønsker uddannelsesaktiviteter for deres børn. Vores spil gør læring sjov.
Iøjnefaldende design.
Enkelt budskab og tag linje som beskriver spillet.
Interessant indhold.
Prøv at lave en runde af spil på 15 eller 20 minutter.
Nok indhold til at spille et spil mindst 6 plus gange uden at gentage spørgsmål.

University Games blev grundlagt på Aprilsnarsdag i 1985 af Bob Moog og Cris Lehman. I dag, University Games står stærkt, distribuere mere produkt i flere butikker, på flere markeder end noget andet spil selskab. University Games er blevet en vigtig aktør i den internationale spilbranche (nu i over 28 lande) gennem øget distribution, bedre markedsføring, erfarne medarbejdere og strategiske opkøb, såsom Great Explorations ®, Raintree Puslespil og spil ™, Topline Toys ®, Colorforms ® og BePuzzled ®, Spinner Books ™, Great X ™ og lære derhjemme ™.

Efterlad et svar

CAPTCHA Image
Opdater billede
*