Den bedste rådgivning om børneprodukter

Så du ønsker at gøre (eller sælge, eller marked) legetøj.
Hvad nu?

A- A A +

af David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Group

Hej alle. Før jeg fortælle dig hvad du skal gøre, jeg tror det er vigtigt at fortælle dig, hvad man ikke skal gøre. Til at begynde med, ikke nogensinde at betale en person til at få dig et job! Jeg tror, ​​det er et alvorligt spild af dine penge og etisk, jeg har svært ved at acceptere det faktum, at en (ellers kvalificeret) person bør have til betale sig at arbejde. Nok sagt.

Har du overvejet at udnytte de tjenester af en recruiter? Nå bør du, og her er hvorfor. Til at begynde with.he er gratis! En recruiter kontaktes af en (legetøj) selskab og bedt om at finde en person, så de er den ene fod regningen, ikke dig. En god recruiter vil komme til at kende dig og dine behov. Denne store recruiter vil altid være til rådighed til at tale med dig og vil altid, altid ringe tilbage til dig i tide (Jeg har en 21 timer mål, aldrig længere). Det er vigtigt at virkelig meddele din recruiter, fordi han eller hun hører alt det bedste sladder og kender lidt om en masse og meget om lidt. Denne awesome recruiter er tilsluttet, og ved people.people som kan hjælpe dig med at finde, at rigtig godt stykke legetøj chance!

Din personlige recruiter skal rådgive dig om dit cv og tilbyder karriererådgivning når det er relevant. Denne utrolige recruiter vil være på udkig efter din bedste interesse og kan bare ringe ud af det blå for at finde ud af, hvordan du og dine børn og katte er doing.he virkelig ligeglad med dig, fordi uden dig, kan han ikke blive en succes.

Du skal være fortrolig med din personalekonsulent, og betragter dem som et aktiv i din "karriere bank". Dette aktiv værdsætter over tid og kan trækkes tilbage på et overskud, eller han kan bare forrentes indtil han en dag kalder med, at "millioner dollar job". Selvfølgelig. Dette er ikke en ensrettet gade Hold kontakten med din personalekonsulent og informere dem om en eventuel ændring, du har haft i dit job eller (vigtigst her), når du har flyttet eller ændret telefonnumre! Hvis jeg havde en mursten for hver gang en stor kandidat har mistet en mulighed, fordi jeg ikke kunne finde dem, ville jeg have en seks-garage nu. Så prøv at forblive i kontakt med din nye ven, vil du ikke fortryde det.

Overvej denne anekdote. For mig, er legetøjsbranchen en stor sandkasse, og folk som dig og mig er lidt små sandkorn. I denne legetøj sandkasse en sandkorn gnider op mod 7 andre korn (eller mennesker). Få at vide en person i branchen hver dag i ugen, og du bliver udsat for næsten en yderligere 50 mere! Dette er en fantastisk branche. Der er et problem selv, det er svært at komme i (og komme ud) i legetøjet sandkasse. Du skal være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og håber, at vinden vil samle dig op og blæse dig i den rigtige retning. Held og lykke!

David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Group
1300 Weathervane Lane, Suite 216
Akron, Ohio 44313
330.867.7725

Efterlad et svar

CAPTCHA Image
Opdater billede
*