Det bedste råd om børns Produkter

Snitch den Fraccoon i samarbejde med Dr. Toy
præsenterer Magic Toy Box!

A- A A +

Snitch den Fraccoon (halvt ræv, halvt vaskebjørn), officielle maskot for Bag-O-Loot , en
Dr. Toy Alumni medlem, sammen med Dr. Toy, annoncerer åbningen af Magic Toy Box - et virtuelt legetøjsmuseum og markedsplads for både børn og voksne, powered by super-mart emergent teknologi. I den magiske verden, der er Magic Toy Box, kan du lære om dine foretrukne legetøj, opdage nye, dele dem med dine venner og kære via sociale medier, og shoppe for og købe kvalitet og prisbelønnede børns produkter, der opfylder vores høje standarder . Besøg Magic Toy Box .

Magic Toy Box: den nyeste projekt af Stevanne Auerbach, Ph.D., "Dr. Toy "

Forestil dig en magiske børns univers og markedsplads - alle eksisterende inde i et stykke legetøj boks, der er præsenteret på nettet, rundt om i verden, og døgnet rundt. Carnival, den digitale ambassadør Magic Toy Box, er ligesom en concierge af børns produkter, der præsenteres i Magic Toy Box. Carnival begge funktioner og links til en ekspanderende og tilsyneladende grænseløse bnak af oplysninger om Legetøj, herunder video, sociale medier, biografiske oplysninger og et buy-nu link for hvert produkt.

Historie

I 1986 grundlagde Dr. Auerbach og fungerede som direktør for San Francisco International Toy Museum, verdens første interaktive legetøjsmuseum. Mere end 50.000 børn besøgte museet mellem 1986 og 1990, hvor Loma Prieta jordskælvet tvang det til at lukke dørene. Nye legetøj og produkter, samt historiske samlerobjekter, var en grundpille i denne unikke "hands on" museum: Børn kan ikke bare se på eclecting prøveudtagning af legetøj, men de rører, klatre på og kramme de fleste af dem til deres hjerte indhold ! Dr. Toy, Stevanne Auerbach, ph.d., har været i mange år en af ​​landets og verdens førende eksperter på leg, legetøj og børneprodukter. Med 30 års direkte erfaring, inkluderer Dr. Auerbach pædagogisk orienteret, udviklingsmæssige og opbygning af færdigheder produkter fra de bedste store og små virksomheder i sine fire årlige tildeling programmer. Mange forældre, lærere og legetøj købere bruge Dr. Toy vejledning i at foretage valg. Magic Toy Box er skabt i overensstemmelse med ånden i San Francisco International Toy Museum, og følger i sine fodspor.

Om Bag-O-Loot og stikker den Fraccoon

Bag-O-Loot , en New Hampshire baseret selskab, er blevet anerkendt af Dr. Stevanne Auerbach, ph.d. (aka "Dr. Toy") med induktion i deres prestigefyldte Alumni program , der anerkender virksomheder, der "konsekvent frigiver strålende produkter, der inspirerer, uddanner , og give håb til børn og forældre ens. "

Dette program går ud over test og vurdering specifikke produkter og ser på virksomheden som helhed. Alumni-programmet er designet til at bringe fokus på især designere og producenter af børns produkter, der klart gør det til deres mål at gøre mere end blot gøre en sorteper. Det Alumni program henleder opmærksomheden på virksomheder, der er ude på at gøre en forskel i livet for børn og familier.

Ved Bag-O-Loot, sigter de at gøre netop det. Deres mission er at "udvikle produkter, der åbner op for en verden af ​​kreativ fantasi og interaktiv sjov."

Som for Snitch den Fraccoon, har han altid været vist på bagsiden af ​​kortene for Bag-O-Loot spil siden dens indførelse i 2010. I et forsøg på at udvide det sjove, bragte de Snitch til livet som en kælen overdådigt legetøj og en smuk, hård dække bog. Når barnet hører eller læser bogen, (skrevet helt i sødmefyldt rhyming strofer) at han eller hun følger Snitch på hans første eventyr til at fylde hans gyldne pose med fem magiske krystaller. Senere kan barnet lave deres egne eventyr med plys legetøj, som de fylder hans gyldne pose med fem magiske knapper, mønter, eller enhver anden treasure fantasien skabe. I Bag-O-Loot Junior spil, fortsætter det sjove som spillere forsøger at samle sæt af fem matchende kort til at oprette Poser af Loot.

Den "Adventures af Snitch den Fraccoon" vil fortsætte med den anden bog, der udkommer i november 2013.

For mere information om Bag-O-Loot og deres produkter, kan du besøge deres hjemmeside, www.bag-o-loot.com . Eller udforsk Bag-O-Loot produkter i Magic Toy Box .

Kommentarer er lukket.