Best Nõuanded lastekaubad

Quadrilla Twist ja Rail Set

A- +

Hape International

Quadrilla Twist ja Rail Set

Quadrilla marmorist perspektiivis on tõeliselt "avatud" mänguasi, mis aitavad lapsel kokku struktuurid, mis näitab mõningaid põhimõttelisi - aga huvitav - põhimõtetest ehitus. Laps ei pruugi teada, kuid Quadrilla aitab teda või teda kogeda protsessi disaini kui nad ehitavad oma marmorist perspektiivis mõista põhjuse ja tagajärje ja vaata silmaga, kuidas kineetiline energia erineb gravitatsiooniline energia. Muidugi, kõige tähtsam põhimõte lapse kogemus on aluspõhimõte lõbus. Iga Quadrilla komplekt on koos ulatusliku valiku kaunilt meisterdatud, täispuidust rööpad. Iga komplekt sisaldab ka erinevaid värvitud puidust klotsid, mis toimivad pesa kaudu. Koos need tükid võimaldavad laps ehitada kas lihtsad struktuurid või keeruline, mitmetasandilise struktuuri.

www.hapetoys.com

Jäta vastus

CAPTCHA Image
Värskenda Pilt
*