Parim nõu, lastekaubad

Dr Toy pooldab mänguaeg

- +

Kordustrükk alates San Francisco Chronicle
1. märts 2010

Ta kutsub ennast "Dr Toy. "Koolitaja ja toetaja mänguasjade vahendeid õppimiseks, Stevanne Auerbach on kirjutanud 15 raamatut, sealhulgas" Toy Chest: Sourcebook mänguasjad lastele "(Lyle Stuart, 1986) ja" Mänguasjad Eluaegne: parandada lapsepõlvest Mängi "(Universum, 1999).

Auerbach, 71, kasvas üles Queens, NY, ja elu Berkeley koos abikaasa 15 aastat, Ralph Whitten. Tal on tütar ja 14-aastane lapselaps Reno. Auerbach rääkis Berkeley ladu, kus ta hoiab oma tohutu kogumise - tihe, kuhjatakse-kõrge labürindi faili kabinetid ja kastid sisaldavad raamatud, antiikse mänguasjad, mänguasi-tootja kataloogi ja mänguasi-show mälestusesemed.

Ma kasvasin üles Teise maailmasõja ajal, ja meil ei olnud mänguasju. Tegin nukud välja clothespins. Ma kasutasin oma fantaasiat, teha palju asju välja papp ja paber.

Hakkasin läbi õpetaja New Yorgis. Ma olen alati tundnud, et lapsed vajavad rohkem haridusse kui ainult raamatuid. Nad vajavad mitmekesist materjali õppida ka. Seal on mitu õppimisviise: Mõned lapsed õpivad kõige paremini kuulmis stiimulitele. Mõned vajavad kombatav. Teised peavad leidma.

Lapsed õpivad kõige paremini läbi protsessi mängida: Kui nad palgatud mänguasi, nad arendada suhtlemisoskust, silma-käe koostöö, mõistmine ja seotud teiste inimestega. Kui nemad mängivad, nad õpivad jagada, võttes muutub ja teha avastusi.

Hakkasin minema Rahvusvahelise Toy Fair New Yorgis 1984. Ma kirjutasin oma esimese raamatu mänguasjad ja samal ajal uurides ajalugu mänguasjad Smithsonian Institution, mul oli see idee luua käed-muuseum, kus lapsed saaksid mängida ja katsetada uusi mänguasju ja vaadata ka näitusi ajalooline mänguasjad.

Avasime San Francisco International mänguasjamuuseum 1986. Meil oli nukud igast riigist näitus ja teiste pöörlevate kogudest. See andis mulle võimaluse jälgida laste mängu ja näha, mida lapsed tegid koos mänguasjadega. Pärast Loma Prieta maavärin 1989, keegi tuli San Francisco kuus kuud, ja kahjuks olime sunnitud muuseumi 1990.

Täna ma olen konsultant, ja läbi minu veebisaiti, drtoy.com, ma hindama mänguasjad ja anda aastane auhinnad: 100 Best Mänguasjad, Best Green Toys, Best Classic Mänguasjad ja Parim Puhkus Mänguasjad ja eripära nagu Bay Area Disainerid ja Hea tooted alla 10 $. Sa ei pea kulutama palju raha, et lõbutseda. Hüppa köied, Hula kõvadele on kõik alla 10 $. Ma olen ainus, vaadates tooteid kellel on doktorikraad lapsepõlves arengut. Nüüd ma otsin luua keskus uuringu mänguasjade ja leida uus "Dr Mänguasi "üle võtta minu missioon.

Mul on kriteeriumide kogum. Mänguasi peab olema hästi tehtud, ohutu, vastupidav ja hästi disainitud. See on tekitada lastes huvi, olla lõbus kasutada ja taskukohane. Ma olen palju rohkem huvitatud tooteid, mis soodustavad lastele teha asju ja saada neid kaasatud ja aktiivsed - nagu hüpata köied, pallid ja nukud.

Ma arvan, et me teeme vea mõtlesin: "Oh, mänguasjad on ainult lapsed." Meil ​​on laiendada publiku jaoks mängida ja mõista, kui tähtis mäng. Olen näinud pilte Larry Page ja Sergey Brin, Kaks peategelast Google, mängides Lego. On inimesi, kes koguvad nukud, pienoisrautateitä, antiik mänguasjad. Seeniorid vaja mängida lauamänge ja puslesid, et hoida oma meeled aktiivne, vältida Alzheimeri ja lõbutseda.

Kui oled kriimustada pinda, igaühel on oma lemmik mänguasi ja mälestused mängida, kui nad olid lapsed. Kui räägin nimel, ma palun neil kõigepealt sulgeda oma silmi, läheb oma kujutlusvõimet ja mäletan tagasi, kui nad olid laps.

Mul on neid juhtida oma mänguasi ning kirjeldada oma kogemusi ja nad saavad nii põnevil. Nad mäleta mängides oma vanem, vend, õde või sõber, nad meenutavad, mis nendega juhtus nagu laps. Nad tahavad veel need mänguasjad ümber, kuid kahjuks enamik on kadunud. See paneb mõtlema: Kui nad mäletavad nii kiiresti lapsepõlvest, aastakümneid hiljem, siis kui oluline on mänguasjad me anname oma lastele täna?

Jäta vastus

CAPTCHA Image
Värskenda Pilt
*