Best Nõuanded lastekaubad

Nii et sa tahad teha (või müüa, või turul) mänguasju.
Mis nüüd?

A- +

David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Group

Tere kõigile. Enne ma ütlen teile, mida teha, ma arvan, et see oluline öelda, mida mitte teha. Kõigepealt, ärge kunagi maksma üksikisiku sulle töö! Arvan, et see on tõsine raiskamine oma raha ja eetiliselt, mul on raske aktsepteerida, et (muidu kvalifitseeritud) isik peaks maksma töö. Aitab ütles.

Kas oled mõelnud, kasutades teenuseid värbaja? Noh sa peaksid, ja siin ongi. Kõigepealt with.he on tasuta! Värbaja on ühendust (mänguasi) firma ja küsis, et leida individuaalne, nii et nad on 1 alustel arve, mitte sina. Hea värbaja saad teada teie ja teie vajadustele. See suur värbaja alati saadaval sinuga rääkida ja alati, alati helistan sulle tagasi õigeaegselt (mul on 21 tunni eesmärk, mitte kunagi enam). Oluline on tõesti suhelda oma värbaja, sest ta kuuleb kõike head joogiveetünn ja teab natuke palju ja palju vähe. See fantastiline värbaja on ühendatud ja teab people.people, kes aitab teil leida, et tõesti suur mänguasi võimalus!

Sinu isiklik värbaja tuleks nõustada teid oma CV ning pakkudes karjääri nõu, kui see on asjakohane. See uskumatu värbaja ootab läbi teie endi huvides ning võib lihtsalt helistada nagu välk selgest taevast, et teada saada, kuidas teie ja teie lapsed ja kassid on doing.he tõesti ei hooli sinust, sest ilma teieta, ta ei saa olla edukas.

Sa peaksid olema rahul oma värbaja ja arvestama nendega vara oma "karjääri pangas." See vara hindab ajas ning selle saab tühistada, on kasum, või ta võib lihtsalt kogu intressi kuni ühel päeval ta nimetab selle "miljoni dollari töö". Muidugi, see isn'ta ühesuunaline tänav. Hoia ühendust oma värbaja ning teavitada neid muutustest teil on olnud oma töö või (kõige tähtsam siin), kui olete liikunud või muutunud telefoninumbrid! Kui mul oleks telliskivi iga kord suurepärane kandidaat kadunud võimalus, sest ma ei suutnud leida neid, ma pean 6-auto garaaž nüüd. Nii et sidet oma uue sõbra, siis te ei kahetse.

Mõelge sellele anekdoot. Mulle mänguasjatööstuse on suur liivakast ja inimesed nagu sina ja mina on vähe väike liivateri. Selles mänguasi liivakastis 1 liivatera röövib kuni vastu 7 muud terad (või inimesed). Tutvu üks inimene tööstuses iga päev nädalas ja sa oled puutuvad kokku peaaegu täiendav 50 rohkem! See on hämmastav tööstusele. On üks probleem küll, see on raske saada (ja minema) on mänguasi liiva kasti. Sa pead olema õiges kohas õigel ajal ja loodame, et tuul tulen sulle ja löök sind õiges suunas. Õnn kaasa!

David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Group
1300 tuulelipp Lane, Suite 216
Akron, Ohio 44313
330.867.7725

Jäta vastus

CAPTCHA Image
Värskenda Pilt
*