Paras neuvo on lasten tuotteita

Parent to Parent: Vältä kiukuttelut Toy Aisle

A- A +

Betsy Flagler
Buffalo News
16 marraskuu 2009

Kuten meltdowns esiintyy lelu käytävillä koko kansakunta, tee pienokaiset ison palveluksen. Ymmärrä, että aistien ylikuormitus tyhjään tummies tuoda huutaa sopii.

Tee tämä vuosi tiimityötä. Mene ostoksille yksin, jos mahdollista pitää pikku mielissä saamasta liian kannustanut rivit ja rivit leluja. Ja isovanhemmat ja eronneet pariskunnat, kosketus pohja toistensa kanssa koordinoimaan ostoksia. Jos Santa jouset tietokone oppimisen pelin, sukulaiset voivat mennä päälle kasetin.

Jotkut lelut tulevat automaattisesti off-painiketta mielikuvitusta: Kids avaa ne, tarkistaa ne pois ja heittää ne syrjään. Sen sijaan lapsen kehityksen tutkijat esittävät, mene avoin lelut, kuten Lego, Mega Bloks ja TRIO järjestelmä tiilet, sauvat ja paneelit, jotka sitten yhdessä tai K'nex vanhemmille lapsille.

Ajattele monikäyttöä: Lelut esikouluikäisille jotka ovat arvoituksia ja voitaisiin käyttää laskemiseen tai pelata keittiöön kuuluvat "Crazy for Cupcakes" ja "Oreo Matching keskiosa."

Tuttu hahmo, kuten herra tai rouva Potato Head, auttaa lasta rakentamaan käden ja silmän koordinaatiota, joka vie paljon käytännössä. Taito on välttämätöntä menestyksen tehtäviä, kuten kirjoittamalla kynällä tai lyömällä palloa mailalla.

Stevanne Auerbach, fil. tri, joka tunnetaan nimellä "Dr. Toy "on viettänyt yli 30 vuotta kehittää hänen asiantuntemusta lelut, koulutus tuotteet ja miksi lapset tarvitsevat avoimia pelata.

Kirjoittaja "Smart Play Smart Toys: miten kasvattaa lapsen Korkea PQ" (Institute for Childhood Resources, 2006, 14.95 dollari) Auerbach kertoo lapset tarvitsevat sekoitus aktiivisia, koulutus ja luova lelut kehittää erilaisia ​​taitoja. Enemmän lapsi pelaa, sitä suurempi hänen "PQ"-tai pelata osamäärä-on.

Auerbach ehdottaa kysyy näitä kysymyksiä varmistaaksesi tuotteen olet harkitsee on oikein sovi lapsellesi:

Voiko tuotteen pidä lapsen etu?
Onko tuote vastaa lapsen ikä, taidot ja kyvyt?
Onko lapsellasi vastaavat iän asteikon paketti? Jos ikäryhmä ei vastaa lapsen, hän todennäköisesti on turhautunut, jos hän käyttää sitä.
Onko tuote hyvin suunniteltu ja houkutteleva?
Onko tuote on hauska pelata? Lapset ovat houkutelleet tuote, joka perustuu siihen, miten se pelaa.
Onko mahdollisia vaaroja? Pienet osat voidaan tukehtumisvaaran kaikista alle 3-vuotiaana.
Onko takuu? Tallenna kuitit.
Voiko tuote kestää pitkään? Harkitse tuotteen kestävyys ja monipuolisuus.

Auerbach sisältää tiedot noin 100 uusia leluja ja tuotteita lapsen iän, hinnan ja tyyppi lelu, mitä hän kutsuu "Dr. Toy lelu Times "Best Edition 2009," hänen verkkosivuilla, drtoy.com. Kun olet ratkaistaan ​​budjetti ja lelu valintoja, harkita layaway suunnitelmat Nab Hot Toys ennen kuin he saavat menneet, välttää väkijoukkoja ja levittää maksu, ehdottaa Consumer Reports "ShopSmart lehden.

Vanhemmuus vihje

Tarkista lelu muistuttaa at Consumer Product Safety Commissionin verkkosivustossa osoitteessa www.cpsc.gov. Jälkeen Recall miljoonien lelujen vuonna 2007 Consumer Product Safety Improvement Act 2008 luotiin turvallisuuskysymysten ratkaisemiseksi. Laajoja muutoksia ovat uudet lyijyä rajat lelujen osia.

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*