Paras neuvo on lasten tuotteita

Quadrilla Twist and Rail Set

A- A +

Hape International

Quadrilla Twist and Rail Set

Quadrilla marmori ajo on todella "avoimia" lelu joka voi auttaa lasta koota rakenteita, osoittaa joitakin perustavanlaatuisia - mutta kiehtovaa - periaatteet rakentamisen. Lapsen ehkä tiedä sitä, mutta Quadrilla auttaa häntä tai hänen kokea prosessin suunnittelun he rakentavat oman marmori aikavälillä ymmärtää syyn ja seurauksen ja nähdä omakohtaisesti, miten kineettinen energia eroaa painovoiman energiaa. Tietenkin tärkein periaate lapsi kokee on perusperiaate hauskaa. Jokainen Quadrilla setti täydellisenä laaja valikoima kauniisti muotoiltu, massiivipuuta kiskot. Kukin sarja sisältää myös erilaisia ​​värillisiä puukappaleet, jotka toimivat liittimen kanavia. Yhdessä nämä kappaleet mahdollistavat lapsi rakentaa joko yksinkertaisia ​​rakenteita tai monimutkaisia, monikerroksisia rakenteita.

www.hapetoys.com

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*