Paras neuvo on lasten tuotteita

On Music For Young Children: Lollipop Musiikinteoria

A- A +

Bobby Süßer

Olemme kaikki kuulleet kappaleita tarttui huomiota ja halusivat kuulla niitä uudestaan ​​ja uudestaan. Se olisi voinut olla tarttuva toistuva lyyrinen lause, musiikillinen linja, epätavallinen rytmi, tai ehkä kokonainen osa laulun kertosäe.

Kuten aikuisilla, me usein viitataan kappaleita että koukku meidät tällä tavalla "osumia". Hyviä biisejä pikkulapsille eivät ole niin erilaisia, vaikka ne olisi suunniteltava sopivat heidän lollipop kuuntelijoita. Vaikka kannatan altistaa lapsia kaikkiin musiikkityyleihin kuten jazz, klassinen, epätavallinen melodiat, hienostunut lyrics, monimutkaisia ​​rytmejä, hyvä laulu intonaatioita ja alueet, suosittu show lauluja ja oopperat meidän harkita iän asianmukaisuutta musiikin lapselle. Lyrics olisi mielenkiintoista ja hauskaa, mutta yksinkertainen lapsia ymmärtämään, ääntää ja oppia. Melodiat tulisi myös olla hyvin yksinkertainen, jotta kaikki lapset voivat laulaa, myös ei-laulajia, koska melodioita jotka kannustavat lapsia laulamaan rakentaa itseluottamusta, ja luoda vuorovaikutusta, kun he pitävät hauskaa ja oppimista. Tempo ei välttämättä tarvitse olla nopea, mutta laulu pitäisi tuntea ystävällinen ja joitakin tarttuva lause, kappale tai osa joka toistuu, sillä hyvin nuoria kuulijoita rakastavat sitä. Laulu "Happy Birthday" on todella hyvä esimerkki kaikista näistä kohdista. Tarvittaessa yksinkertaiset sanoitukset ja melodiat olisi tehostettava orkestraatiot ja ääniä huippu lasten edun.

Hyvä tapa testata kappaleita, jotta tietää, jos ne löydetään sopiva sointuja lapsille on pelata niitä lapsille. Olen henkilökohtaisesti käydä varhaiskasvatuksen luokkahuoneet ja soittaa kappaleita että olen kirjoittanut lapsille ennen tallentamista ja uudelleen, kun lopullinen sekoitus studiossa äänittämässä. Oikeastaan, en koskaan tiedä, jos kappale on viimeinen äänitys kunnes pelaan sitä lapsille ja nähdä ja kuulla heidän vastauksensa.

Saatuani hyvin vähän reaktio loppuun laulun olin tallennetaan ja pelasi ensimmäisellä luokalla luokan muutama vuosi sitten, kun ehdotus on yksi kuudesta-vuotias opiskelija, menin takaisin studiossa ja teki joitakin muutoksia. Hän kertoi minulle "muut lapset ei pidä siitä, koska se boom, boom, boom on liian alhainen."

"Mitä?" Kysyin.

"Boom, boom, boom," hän toisti. Kerroin hänelle, että en ollut varma mitä hän tarkoitti, ja niin olin häntä uudelleen ja kysyin, missä hän kuuli. Koska olen ollut sitä yhä yrittää selvittää, mitä hän tarkoitti, hän huusi innokkaasti "Siellä se on, siellä se on!"

Lopulta sain sen. Se oli toistuva, yksinkertainen ja tarttuva bassokuvio. Kiitin nuori poika, ja meni takaisin äänitysstudio uudelleen sekoittaa nauhoitetun laulun niin että toistuvuus tuon "boom, boom, boom" basso linja ja sen äänenvoimakkuus vetoan minun kuuden vuoden vanha neuvonantaja ja hänen luokkatoverinsa.

Insinööri, yksi parhaista musiikkialalla, ajattelin, että se teki mitään järkeä, koska yhdistelmä kuulosti aivan oikeassa hänelle. Ja hänen teknisestä näkökulmasta sekä kuuntelija, se ei ole mitään järkeä. Mutta hän oli neljänkymmenen vuoden vanha, ja laulu ei kirjoitettu ja kirjataan hänelle. Se oli kirjoitettu paljon nuorempaa yleisöä, kuten ensimmäisellä luokalla luokan olin käynyt. Muutaman päivän olen uudelleen luokan ja soitti uuden version. Tällä kertaa lapset lauloivat, taputus ja tanssia samaan lauluun he eivät osoittaneet kiinnostusta ennen kuin nosti äänenvoimakkuutta, jotta he voisivat kuulla toistuvia "boom, boom, boom." Kun lähdin luokka sinä päivänä, sain eniten grand palkinto työssäni. Kuten sanoin näkemiin ja vilkutti, minun kuuden vuoden vanha tuotanto neuvonantaja hymyili minulle ja antoi sitten minulle "peukalo ylös". Hän ei vain sai minut tuntemaan kymmenen metriä pitkä, mutta hän vahvisti minun "Lollipop Music Theory." Se on , kuten aikuiset, nuoret lapset koukkuun tarttuva lyyrinen rivi, melodinen linja, tai rytmi. He haluavat vain kuulla niitä useammin.

Tikkareita ovat kuin jälkiruokia. Ne voivat olla värikkäitä, makea, maukas, ja ovat herkkuja sekä palkintoja. Aikuiset kuten kaikki, mutta useimmissa tapauksissa voi odottaa kunnes he lopettavat aterioita. Lapset yleensä haluavat tikkareita nyt. On olemassa erilaisia ​​teorioita siitä, miksi, mutta kaikki yhtä mieltä siitä, että näin se on. Ja jos laulu pikkulapsille ei syöty, että tarve on syytä kysyä, miksi se on kirjoitettu nuorille lapsille, ja miksi se on valinnut aikuisen lasten kuunnella, kun he halusivat usein kuulla jotain "boom, boom , boom. "

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*