Paras neuvo on lasten tuotteita

Mikä tekee Great Game?

A- A +

Connie Gee
University Pelit

Kuten University Games lähestyy 20th Anniversary ja heijastaa yli 150 pelejä käyttöön, siellä näyttää olevan useita yhteisiä ominaisuuksia yliopiston Gamesin peli. Tärkeintä, University Games pyrkiä sekoittaa oppimiseen ja hauskaa. Alla on mukava tarkistuslista ominaisuuksia suuri soittoa ja suuri myynti peli.

Ihmiset haluavat pelata heti. Pelimme on helppo oppia. Aloita pelaaminen viidessä minuutissa!
Ihmiset vihaavat odottamaan. Pelimme pitää kaikki toimijat, vaikka se ei ole heidän vuoronsa.
Ihmiset rakastavat haaste. Pelimme ovat erilaisia ​​joka kerta kun pelaat.
Ihmiset haluavat voittaa. Pelimme yhdistää onnea ja taitoa, joten jokainen pelaaja on mahdollisuus voittaa.
Vanhemmat haluavat koulutustoimintaa lapsilleen. Pelimme tehdä oppimisesta hauskaa.
Katseenvangitsija suunnittelussa.
Yksinkertainen viesti ja tag linja, joka kuvaa pelin.
Kiinnostavaa sisältöä.
Yritä tehdä yhden kierroksen pelin 15 tai 20 minuuttia.
Tarpeeksi sisältöä pelata vähintään 6 plus kertaa toistamatta kysymyksiä.

University Games perustettiin aprillipäivänä vuonna 1985 Bob Moog ja Cris Lehman. Tänään University Games seisoo vahvana, jakelun enemmän tuote pakoaukkoa, enemmän markkinoilla kuin mikään muu peli yritys. University Games on tullut merkittävä toimija kansainvälisessä peliteollisuuden (nykyisin yli 28 maassa) lisäämällä jakelu, parempi markkinointi, kokenut henkilökunta ja strategisten hankintojen, kuten Ison löytöretket ®, Raintree Palapelit ja pelit ™, Topline Lelut ®, Colorforms ® ja BePuzzled ®, Spinner Books ™, Iso X ™ ja oppia kotona ™.

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*