Paras neuvo on lasten tuotteita

Dr. Toy kannattaa More Play Time

- +

Uusintapainos San Francisco Chronicle
01 maaliskuu 2010

Hän kutsuu itseään "Dr. Toy. "Kouluttaja ja puolestapuhuja leluja välineinä oppimisen Stevanne Auerbach on kirjoittanut 15 kirjaa, mukaan lukien" Toy RINTAKEHÄ: Sourcebook Toys for Children "(Lyle Stuart, 1986) ja" lelut Lifetime: parantaminen lapsuudesta Play "(Universe, 1999).

Auerbach, 71, varttui Queens, NY, ja asuu Berkeley aviomiehensä kanssa 15 vuotta, Ralph Whitten. Hänellä on tytär ja 14-vuotias pojanpoika Reno. Auerbach puhui Berkeley varastoon, jossa hän pitää laaja kokoelma - tiheä, piled korkea labyrinttiin arkistokaappeja ja laatikot sisältävät kirjoja, antiikki leluja, lelu-valmistajien luetteloita ja lelu-show muistoesineitä.

Vartuin toisen maailmansodan aikana, ja meillä ei ollut leluja. Olen tehnyt nukkeja ulos pyykkipojat. Käytin mielikuvitukseni teki paljon asioita kartonkia ja paperia.

Aloitin opettajana New Yorkissa. Olen aina ajatellut, että lapset tarvitsevat enemmän koulutusta kuin vain kirjoja. He tarvitsevat erilaisia ​​materiaaleja oppia myös. On olemassa useita tapoja oppimisen Jotkut lapset oppivat parhaiten kuulo ärsykkeitä. Jotkut tarvitsevat tuntoon. Toiset on tutkittava.

Lapset oppivat parhaiten läpi pelata: Kun he harjoittavat lelun, he kehittää viestintätaitoja, silmän ja käden koordinaation, ymmärrystä ja liittyvät muiden ihmisten kanssa. Kun he pelaavat, he opettelevat osake, vuorotellen ja tehdä löytöjä.

Aloitin menossa International Toy Fair New Yorkissa vuonna 1984. Minä kirjoitin ensimmäisen kirjan leluja, ja samalla tutkia historiaa lelujen Smithsonian Institution, minulla oli tämä ajatus käytännön museo, jossa lapset voivat leikkiä ja kokeilla uusia leluja ja myös nähdä näyttelyitä historiallisia leluja.

Avasimme San Francisco International lelumuseo vuonna 1986. Meillä oli nukkeja jokaisesta maasta esillä ja muut pyörivät kokoelmista. Se antoi minulle mahdollisuuden tarkkailla lasten leikkiä ja nähdä, mitä lapsi teki leluja. Kun Loma Prieta maanjäristys vuonna 1989, kukaan ei tullut San Francisco kuusi kuukautta, ja valitettavasti jouduimme sulkemaan museoon vuonna 1990.

Tänään olen konsultti, ja sen kautta Web-sivuston, drtoy.com, minä arvioida leluja ja antaa vuosittain palkinnot: 100 parasta Lelut, Best Green Lelut, Best Classic Lelut ja paras loma Lelut ja erityispiirteet kuten Bay Area Suunnittelijat ja hyvä Tuotteet Alle 10 dollaria. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa pitää hauskaa. Jump köydet, Hula vanteet ovat kaikki alle 10 dollaria. Olen ainoa uudelleen tuotteita, jotka on Ph.D. lapsuudessa kehittämisessä. Nyt Etsin luoda tutkimuskeskus lelujen ja löytää uusi "Dr. Toy "vallata minun tehtäväni.

Minulla kriteerit. Lelu on hyvin tehty, turvallinen, kestävä ja hyvin suunniteltu. Se kiinnostaa lapsia, on hauska käyttää ja edullinen. Minä olen enemmän kiinnostunut tuotteita, jotka kannustavat lapsia tekemään asioita ja saada heidät mukaan ja sitoutunut - kuten hyppy köydet, pallot ja nuket.

Mielestäni teemme virheen ajattelua, "Oh, lelut ovat vain lapsille." Meidän on laajennettava yleisöä pelata ja ymmärtää leikin tärkeyttä. Olen nähnyt kuvia Larry Page ja Sergey Brin, kaksi rehtorien Googlessa, leikkii Lego. On ihmisiä, jotka keräävät nukkeja, pienoisrautateitä, antiikki leluja. Seniorit täytyy pelata lautapelejä ja palapelit pitää mielensä aktiivinen, jotta Alzheimerin ja pitää hauskaa.

Kun naarmuttaa pintaa, jokaisella on oma suosikki lelu ja muistoja pelaa, kun he olivat lapsia. Kun puhun ryhmään, pyydän heitä ensin sulkea silmänsä, menevät mielikuvitusta ja muistaa takaisin, kun he olivat lapsen.

Minulla on ne ammentavat lelu ja kuvailemaan kokemuksiaan, ja he saavat niin innoissaan. He muistavat pelaavat vanhempi, veli, sisko tai ystävä, he muistuttavat, mitä heille tapahtui lapsena. He kuitenkin haluavat näitä leluja ympärillä, mutta valitettavasti useimmat ovat kadonneet. Se saa ajattelemaan: Jos muistan niin nopeasti lapsuudesta, vuosikymmeniä myöhemmin, niin kuinka tärkeitä leluja annamme teidän lapsia tänään?

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*