Paras neuvo on lasten tuotteita

Rauhaisa kuningaskunta: uusi tapa pelata


- +

Rauhaisa kuningaskunta on tehtävä - opettaa lapsellesi yhteistyötä pelaamalla lautapelejä. Tänä talvena, rauhaisa kuningaskunta käynnistää viisi uutta yhteistyöhön lautapelejä. Kokoelma sisältää Count Your Chickens, Hoot Owl Hoot, Lost Pentuja, Mermaid Island ja Stone Soup. Ihanteellinen lapsille kolmivuotiaille ja ylös, pelejä keskittyä sosialisaatiota taitoja osuuskunnan ryhmä pelata asetus. Pelit vähittäiskauppa 14,99 dollaria kunkin ja se on saatavilla valitse myymälää ja Amazon.com.

Toisin kuin perinteisissä peleissä, joissa on yksi voittaja ja yksi (tai monta) häviäjiä, yhteistyöhankkeissa pelien pelaajat yhdessä vasten yhteinen este, ei toisiaan vastaan. Osuuskunta pelit luovat tunteen yhteisöllisyyden orgaanisesti ja rakentaa terveitä suhteita, koska ne kannustavat lapsia auttamaan toisiaan. Lapset oppivat työskentelemään ja leikkiä yhdessä kunnioittava ja myötätuntoinen tavalla. He oppivat jakamaan, tehdä päätöksiä yhdessä ja luottaa toisiinsa. Jos peli on menetetty, tappio jaetaan tasan pelaajien kesken. Ja jos peli on voitettu, kaikki voittavat!

"Tällä rauhaisa kuningaskunta, emme kasvattajat ja terapeutit", sanoo yhtiön puheenjohtaja Donna Jaffe, "me olemme äitejä ja aunties, huoltajille ja pelaajille. Loimme nämä erityisesti pelejä, koska uskomme pelit ovat loistava tapa opettaa ja haluamme lapsia elämässämme oppia, että työ-ja leikkivät yhdessä voidaan valtuuttamisesta ja hauskaa! "

Työskentely yhdessä hyvän ryhmän positiivisesti vaikuttaa yhteiskunnan dynamiikkaa koulussa, on leikkipaikka ja kotona. Jakaminen leluja, vuorotellen, osana ryhmää projektin kaikki liittyy yhteistyö ja yhteistyö vaatii harjoitusta. Haaste osuuskunnan peli ei ole "Mitä minä voin tehdä niin voitan," vaan "mitä voin tehdä, niin me kaikki voittaa!"

Dr. Lisa Striar, koulupsykologi ja äiti kolmen lapsen sanoo: "Mielestäni pelin kyky stimuloida myötätuntoa lapset on yksi sen parhaita puolia. Perheemme rakastaa pelata pelejä. Kuitenkin, kun lapsi on pieni tappio, muut lapset iloitsevat, koska se merkitsee ne ovat lähempänä voittaa. Kun osuuskunta peli, kun toinen pelaajista on pieni tappio muut pelaajat empatiaan. Ne ovat todella pahoillaan ja voi jopa tarjota hieman lohdutusta ja rohkaisua. Kun olette kaikki samassa veneessä, myötätunto tulee luonnostaan. "

Vanhemmat, opettajat ja huoltajille haluavat lapset tulla toimeen rauhanomaisesti maailmassa. Opetus lapsiani on voima luoda, että rauha on syvällinen. Doing läpi pelin, että on hauskaa juuri rauhaisa kuningaskunta on kyse.

Rauhaisa kuningaskunta katsoo yhteistyötä yhden askeleen pidemmälle valmistus osuuskunnan pelejä käyttämällä vain kierrätettyä ja FSC materiaaleja. Se on niiden tapa tehdä yhteistyötä maan kanssa.

Tule valtakuntaan ja tule pelaamaan! Vuodesta 1983, rauhaisa kuningaskunta on luonut tuoreita, hauskoja tuotteita lapsille että kouluttaa, innostaa ja kutittaa hauska luut. Yhdistä lasten kanssa elämäsi alkuperäisen hauskaa rauhaisa kuningaskuntaan. www.peaceablekingdom.com

Jätä vastaus

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*