Најдобриот совет на производи за деца

10 д-р играчки за најдобар ™Д-р играчки е 100 најдобрите играчки за 2012 година вклучува:

10-те најдобри пат
10-те најдобри Аудио / ДВД
10-те најдобри Криејтив
10-те најдобри Образовни
10 Најдобра Игри
10-те најдобри општествено-одговорни
10 Најдобра технологија
10-те најдобри Играчки
10-те најдобри зграда
10 Најдобра Детска


Види 100 д-р играчки за најдобар детски производи Соопштение за медиумите - 2012