Најдобриот совет на производи за деца

Д-р играчки Вклучува канадски производи на 100 Најдобри Листа

А- А А +

Знаеш четвртиот квартал се приближува кога д-р Stevanne Ауербах (ака д-р играчки), омилена игра во Северна Америка експерт, ослободува нејзиниот годишен 100 најдобрите производи Листа на детето. Секогаш добро истражуван компилација на предмети - од одборот игри за роботиката - листа оваа година вклучува производ од пет канадски компании.

Споделување на центарот на вниманието со некои од најголемите имиња на играчката индустрија се Bloco играчки за своите Примати на Светската зграда / мозаик Сеп, Foxmind Канада за фауната одбор игра, Griddly Игри п.н.е. за неговата надзор игра, Б од Battat за своите автомобили Оди Карго учење играчка, а Спин мајстор Торонто за воздух Hogs хиперактивно. (Bloco Играчки и Foxmind Канада, Квебек и компании, се профилирани во последниве години во Играчки и игри списание.)

Пред да биде именуван за да ја "Најдобра" листа, која беше формирана за помош на родителите кога прави играчка купува особено на одмор подарок-давање време, производи прво мора да се подложат на екстензивно тестирање и да ги задоволи многу високи стандарди д-р играчки за дизајн и безбедноста. Оваа година, во прилог на нејзините редовни критериуми, д-р играчки вели таа, исто така смета предмети во однос на цена наспроти игра вредност. "Зголемувањето на трошоците за производи бара од нас да биде мудро потрошувачи, а магазин внимателно да се добие екстра трајна вредност. Секако, трајни производи, соодветно дизајнирани и развојно точни, се добри вредности за нивната цена на чинење. Позитивни реакции на децата и трајни придобивки се добро вреди да вложувате дополнителен напор ", вели таа извештаи.

Остави Одговори

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*