Најдобриот совет на производи за деца

Д-р играчки претставува најдобар играчки направени од Bay Area играчки компании

А- А А +

Д-р играчки посети Крон Канал 4 на 12 17 11 за да разговара со ко-домаќин на Марти Гонзалес и Ysabel Дорон за играчки компании Најдобра Беј областа. Д-р Stevanne Ауербах (д-р играчки) автор на Smart Play / Смарт Играчки hared моменти на различни производи погодни за сите возрасти.

12 Bay Area играчки и игри компании и производи вклучуваат:

 1. Сини портокал Игри - Тоа место! www.blueorangegames.com
 2. Зелени Играчки - Зелени играчки школскиот автобус www.greentoys.com
 3. Folkmanis - Бела Маус кукла www.folkmanis.com
 4. ImagAbility - WEDGiTS ™ започнал Постави www.wedgits.com
 5. Infinitoy - Zoob www.infinitoy.com
 6. Скокни-етикета Сончевиот систем авантура Пак www.leapfrog.com
 7. Мирољубив Кралство - потсмев сова потсмев! Кооперативни игра на табла www.peaceablekingdom.com
 8. Елегантен feely Корп-KimochisToys со чувствата Внатре www.kimochis.com
 9. Замрси Creations - Влакнести замрси Џуниор www.tanglecreations.com
 10. Вечна Играчки - Sootheze Waddles Шатка www.timelesstoys.com
 11. Тот Разговор - Спорт placemats www.tottalk.com
 12. Универзитетот Games/Colorforms- Магијата модна ревија http://www.ugames.com/ и www.colorforms.com

Оставете Одговор

CAPTCHA Image
Освежи ја сликата
*