Најдобриот совет на производи за деца

За


Д-р играчки, Stevanne Ауербах, д-р, е за многу години една од нацијата и водечките експерти во светот на игра, играчки, и деца производи. Со 30 години на директното искуство, д-р Auerbach вклучува образовно ориентирана, развојни и вештини и градење на производи од најдобрите големи и мали компании во нејзините четири годишната награда програми. Многу родители, наставници и играчка купувачи користат насоки д-р играчки во правење селекции.

Паметни Play / Смарт Играчки д-р играчки е: Како да се подигне дете со висока PQ * (* Play количникот) од Образовни Увид (прво издание, Прес Свети Мартин) е сега, исто така на располагање во Барнс и Нобл е единствен водич за игра и развојот на детето. Книгата е исто така објавени на меѓународно ниво.

Нејзината книга, играчки за животот (ФАО Шварц / Rizzoli) се фокусира на класичен играчки и играчки за во иднина. Нејзината книга, Toy Chest, класика, опфаќа проценка и историјата на производи за деца.

Д-р Играчка има напишано 15 книги и многу десетици статии за игра и играчки за национални и регионални списанија и весници, е пишувано како експерт во членовите од други, и е опремен гостин на радио и телевизиски програми низ целата земја и надвор од САД.

Најдобар Производи Програми д-р играчки е да обезбеди единствен, оригинален, авторски права преглед на производи за деца. Една програма, д-р играчки е 100 најдобри детски производи, беше употребен во раното детство вести (1992-1993) кругот на семејството (1986) Воспитување списание (1987) Кралот Карактеристики синдикат, а секоја година од 1994 година на drtoy.com. Водич д-р играчки на интернет кој е посетено од над 80.000 посетители дневно. Д-р играчки четирите годишни програми вклучуваат: Најдобра Класик играчки, најдобар одмор производи, 100 најдобри детски производи, и паметна игра Производи за извонредност.

Д-р Auerbach во 1986 година основана и служеше како директор на Сан Франциско Меѓународниот играчки музеј, првиот светски интерактивни играчки музеј. Повеќе од 50.000 деца го посетија музејот between1986 and1990, кога Лома Prieta земјотрес го принуди да ги затвори своите врати. Нови играчки и производи, како и историски колекционерски, беа потпора на овој уникатен "раце на" музеј.

Д-р Auerbach, воспоставен звучник, консултант и автор, е обучен во детската психологија, образование, посебни образовни, и развојот на детето. Д-р Auerbach има добро заработил наслов, "Д-р Играчка ", кои датираат од нејзиниот прв задача со" Криејтив играчки "(1968), каде што таа разви својот прв образование маркетинг програма. Таа го одобри првиот грант за Телевизија Работилница на детето, "Сусам Улица", кога таа работеше за комесар за образование, каде што разгледа читање програми низ целата земја.

Таа го формира првиот згрижување на деца центар за децата на федералните службеници, кој служел за последните 30 години како модел за целиот федералната влада. Таа планира и развиени на национално 2.500.000 $ R & D програма во детската заштита за Канцеларијата за Економски развој, Канцеларијата на претседателот.

Пред да работат за федералната влада, д-р Auerbach бил учител и читање специјалист во Њујорк, Мериленд и Вашингтон. Таа е поврзана со Арена фаза Живо Фаза програма доведување театар вештини во училницата.

Д-р Auerbach е член на Националната асоцијација за образование на млади деца (NAEYC), најголемата професионална организација во раното детство образование за повеќе од 25 години, и е редовен говорник на својата годишна конференција и други професионални и родител организации . Таа е член на Asja, еснаф на авторот, АСТРА, АЦВ, ИПА, ITRA, OMEP, TASP, ТИА и духовитост.

Д-р играчки е достапен за интервјуа, презентации и во продавница книга засилувања (играчки, книги, детски производи, наставник и музеј продавници децата). Еве еден примерок од д-р Auerbach на радио интервју.

 

За повеќе информации, ве молиме контактирајте со д-р играчки .