Најдобриот совет на производи за деца

Кукла куќа

Алабама Бебињата: Алабама неуништив кукла приказна

alabama_doll_1_medium

Вирџинија Дејвис, кукла Reader Кукли остави неуништив меморија. Ако некој крстови линијата Грузија во Алабама може да се изгуби еден час во време кога источно време зона промени во Централна време. Сепак, како што се влегува на подзаспаната малото гратче Roanoke, Алабама време станува неважно: големи цркви, сопственост на семејството бизниси, и многу [...]


Зелка лепенка Детска: фантазијата продолжува

cabbage-patch-kids

Вирџинија Дејвис, кукла Reader Луѓе сон на магијата, и тие раскажуваат приказни на магичен работи, и секое дете верува во магија. Но, во Грузија, нешто повеќе од Yonah планина, таму лежи долината што навистина е магично место. Тука Koosas се искачи на дрва, и Бани Пчелите голтка нектар од магичен растенија, и [...]


Бони плетенки

bonnie_braids_medium

Вирџинија Дејвис, кукла Reader Овој месец на New York Times објави една статија на луѓе за купување помалку за нивните деца. Таа рече дека до неодамна просечната дете беше добивањето над седумдесет нови играчки една година и многу добиваа колку што две нови играчки за една недела. Родителите, сега се фокусира повеќе на квалитет игричка [...]


Кукла (и мечињата) колектори информации

doll_collection

Вирџинија Дејвис, кукла Reader, во 1990-тите, кукла собирање стана трета најжешките Колекционерски во САД: со марки и монети преземање на две врвни позиции. Кукла Reader беше една од првите кукла списанија за кукла колектори, што дебитираше повеќе од триесет години, како само еден билтен и се зголеми за да биде БИ-месечна [...]


Обединетите федерација на кукла клубови конвенција - 2009

Mother and Child

на Вирџинија Дејвис, кукла читателот неподнослив температури близу 100 степен марка и влагата не е волја на ентузијазмот на над 1200 членови кои присуствуваа на 60-годишна конвенција на Обединети федерација на кукла клубови во Атланта, Грузија 12 јули-17-ти. Членки на Обединетите федерација на кукла клубови се обединети од страна на нивните [...]


Raggedy Ен живее!

dt_raggedy_ann

Вирџинија Дејвис, кукла читач Тоа е со тага, кои што научивме во јуни 2009 година, за затворањето на Raggedy Ен кукла музеј во Arcola, Илиноис. Друга почит кон историјата го почувствувала секира, резултат од макотрпниот економија. Кога разговарав со Џони Wannamaker во 2002 година, таа беше многу возбудена за отворање на музеј [...]