Најдобриот совет на производи за деца

Игра соба

Мирољубив Кралство: Нов начин да се игра

peaceable

Мирољубив Британија има мисија - да ги учат децата да соработуваат со играње табла игри. Оваа зима, мирољубив Кралство ќе започне пет нови соработка одборот игри. Колекцијата вклучува брои вашата кокошки, потсмев сова потсмев, Изгубени кученца, сирена Остров и Стоун супа. Идеален за деца три години и нагоре, игри фокусира на [...]


Кооперативни игри: Враќање во Суштината на драмата

YogaGardenGame2

од Ана ван Mijke Harten, соработник на DrToy.com Во соработка игри луѓе играат заедно наместо едни против други. Оваа резултати природно во победа / win ситуација за сите играчи. За помалку тогаш нема време, во фокусот се префрли од секој од нив за себе и се обидува да биде најдобар, да работиме заедно за постигнување на [...]


Коска Up на американската историја со игри

cooperativegames

Американската историја - Дејвид Niecikowski Придонес авторот, DrToy.com коскена горе на некои игри кои ќе ви помогнат коска врз американската историја. Превземи | PDF (се отвара во Acrobat) ♦ Дејвид Niecikowski е експерт за употреба на одборот и игри со карти да се зголеми академски и социјален достигнување. Тој е сертифицирана во основното образование и [...]


Она што ја прави играта "Класик"?

tpursuit

од Arline ѕид, соработник на DrToy.com Прашај било играчка индустрија ветеран и ќе се добие доволно одговори да се пополни неколку книги, но вистински тест е престојуваат моќ. Траен игри како што се Монополот, Живот и бонбони земјиште (наскоро да биде движење на сликата) биле измислени пред многу години и се уште се игра денес. Јас бев [...]