Најдобриот совет на производи за деца

Рачно изработени играчки

Филм: дрвена играчка Историја

pegdolls

Дрвена играчка историја, краток промотивен спот за нашата историја на играчки DVD-то, кој е достапен од Кроу Продукција. Историја на играчки е идеален за едукатори музеи и родителите насекаде. Исто така, достапни преку Малку Вуд студио, CV8 1NG, Англија Велика Британија.


Волт Дизни Пинокио: Во вистинскиот живот Гепето

tindustryc

препечатени од недела Меркур Вести 20 февруари, 2009 година А toymaker од Warwickshire стана реалниот живот Geppetto по снимале за повторно владее верзија Дизни на Пинокио ​​во Холивуд. Кирил Hobbins, од Kenilworth, е правење дрвени играчки за 20 години и Дизни му пријде со функција на новиот ДВД. Г-дин Hobbins рече: "Ние [...]


1920 Детски театар Newsreel

toytheatre

А newsreel од почетокот на 1920 година за театар играчки творецот. Тоа покажува printmaker измислица играчка театар листови, ги подготвуваа за шоу, и малку на шоуто, како и.