Најдобриот совет на производи за деца

Играчка за безбедност

Велосипедска Совети

4 Preschooler

од Алан Goldscher, У-велосипеди Изобретател, нас колоездене Велосипеди "r" е забавно и здрава вежба. Пред дозволувајќи им на вашите деца да се прошетаат неговиот или нејзиниот велосипед на патиштата, одвојте време за да ги учат на важни безбедносни правила. Многу велосипедисти се сериозно повредени во сообраќајни незгоди, бидејќи тие се помалку заштитени од возачите на автомобили и / или тие [...]


Производ д-р играчки за безбедност Совети

5 Primary Schooler

. Style1 {margin-left: 80px;} д-р играчки истакнува десетина лесно нешта да се запамети околу безбедност на играчките, игра со децата, а изборот на нов играчки: Специјално за родители со деца на возраст под шест: Внимавајте што детето е во моментов игра со во домот. (Особено ако постои постар брат во домот.) [...]


Совети д-р играчки за чување Играчки чиста и безбедна

2 Baby

Види за мали делови, остри рабови, лабава врски, или други можни опасности за мали деца на возраст под 3. Бидете сигурни производи се етикетирани како "токсични". Покријат изложени електрични приклучоци. Види за лабава електрични жици и други потенцијални домаќинство опасности. Играчки кои се постапува често од страна доенчиња и мали деца треба да бидат исчистени и дезинфицирани секојдневно [...]