Најдобриот совет на производи за деца

Д-р играчки Кредити и авторски права


© Заштитени авторски права 2012 година, Stevanne Ауербах, д-р | Д-р играчки и други како што е наведено. Сите права се задржани. Д-р играчки ℠ е регистрирана услуги марка на Stevanne Ауербах, д-р

"DrToy.com", "Д-р Играчка Водич за играчки "," Паметни Игра | Смарт играчки "," Д-р Играчка на 100 најдобри играчки "," Д-р Најдобар одмор Играчки играчка за "," Д-р Најдобра играчка веднаш се враќа на "," Д-р Најдобра Класик Играчки играчка за "," Д-р Паметни Играчки играчка за "" MagicToyBox "," MagicToyBox.org "и ToyBase ™ се трговски марки или © Copyright Stevanne Ауербах, д-р Нема содржина може да се користат без претходна писмена дозвола.


Маркетинг, брендирање, веб и информации дизајн:
Оди Genius, Сан Франциско, Калифорнија
www.gogenius.com

Крајната благодарение на А Bonavera за стилови и скриптирање, вклучувајќи ToyBase ™.

Д-р играчки логото и награди медалјони на сајтот создадени со љубов од Бри.
www.breemuse.com .

DrToy.com Авторски права и политика за трговски марки

Ако мислите дека вашата работа е ископирана на начин кој претставува повреда на авторските права, ве молиме им обезбедиме на нашите агентот за авторско право наведени подолу со следниве информации потребни под 17 USC 512:

(А) физички или електронски потпис на лицето
овластено да дејствува во име на сопственикот на исклучително право, кое е
наводно, прекршени;

(Б) идентификација на авторското дело тврди дека биле прекршени,
или, ако повеќе заштитени дела на еден интернет сајт се опфатени со
едно известување, претставник листа на такви работи на сајтот;

(В) Идентификација на материјал кој се тврди дека се повредува или
да бидат предмет на кршење активност, а тоа е да се отстранат, и
Информации за разумно доволни за да овозможат DrToy.com да се лоцира
материјал;

(Г) Информации за разумно доволни за да овозможат Drtoy.com да се јавите во
пожалиле партија, вклучувајќи име, адреса, телефонски број и, ако
располагање, е-мејл адреса на која се жалат партија може да биде
контактирани;

(Д) изјава дека жалат партија има добар-вера верување дека
употреба на материјалот на начин се жалеа на не е овластен од страна на
сопственикот на авторските права, неговиот агент или со закон; и

(Ѓ) изјава дека информациите во известувањето се точни
и, под казна на вероломство, дека жалат партија е овластен
да дејствува во име на сопственикот на ексклузивно право дека е, наводно,
прекршени.

По приемот на известувањето како што е опишано погоре, DrToy.com ќе го потврди постоењето на Сојузна регистрација на трговска марка во прашање и ќе се земе она што акција, во своето дискреционо, таа ги смета за соодветни, вклучувајќи ги и следниве потврда за постоењето на Сојузна регистрација, отстранување на оспорениот употреба од сајтот, ако во дискреционо на DrToy.com, заклучуваме дека на трговската марка или името е идентична со регистрирана трговска марка и се користи во врска со стоки и / или услугите опфатени со федералните регистрација на трговска марка на сопственикот .

Без оглед на горенаведеното, DrToy.com ќе бидат во согласност како што е соодветно со условите на било судски налог во врска со однесувањето на оспорениот партија идентификувани во таков судски налог.

DrToy.com е агент за известување за побарувања на кршење на авторските права на или во врска со овој сајт може да се постигне како што следува:

Авторски права и заштитни знаци Агент

Ендрју Levison, господин.
Е-пошта: