Het beste advies over Children's Products

Quadrilla Twist and Rail Set

A- A A +

Hape International

Quadrilla Twist and Rail Set

De Quadrilla marmeren run is een echt "open-ended" speelgoed die je kunnen helpen een kind samen te structuren die zullen aantonen enkele fundamentele - maar fascinerend - principes van de bouw. Een kind weet het misschien niet, maar Quadrilla kan helpen hem of haar ervaren het proces van het ontwerp, als ze bouwen hun eigen marmeren run, begrijpen oorzaak en gevolg en zie de eerste hand hoe kinetische energie verschilt van gravitatie-energie. Natuurlijk, het belangrijkste principe het kind zal ervaren is het fundamentele beginsel van plezier. Elke Quadrilla set wordt compleet geleverd met een uitgebreid assortiment van prachtig vormgegeven, massief hout rails. Elke set bevat ook een verscheidenheid van gekleurde houten blokken die dienen als aansluiting kanalen. Samen vormen deze stukken laat het kind om ofwel eenvoudige structuren of complexe, multi-tiered structuren te bouwen.

www.hapetoys.com

Laat een reactie achter

CAPTCHA Image
Ververs afbeelding
*