Het beste advies over Children's Products

Dr Toy pleit Meer Play Time

A- A A +

Overgenomen uit San Francisco Chronicle
1 maart 2010

Ze noemt zichzelf "Dr Toy "Een opvoeder en pleiten voor speelgoed als instrumenten voor het leren, Stevanne Auerbach schreef 15 boeken, waaronder" The Toy Chest:. Een Sourcebook van speelgoed voor kinderen "(Lyle Stuart, 1986) en" Toys for a Lifetime: Verbeteren Childhood door Play "(Universe, 1999).

Auerbach, 71, groeide op in Queens, New York, en woont in Berkeley met haar man van 15 jaar, Ralph Whitten. Ze heeft een dochter en 14-jarige kleinzoon in Reno. Auerbach sprak in het Berkeley magazijn waar ze houdt haar enorme collectie - een dichte, opeengestapelde hoge labyrint van archiefkasten en dozen met boeken, antiek speelgoed, speelgoed-fabrikanten catalogi en speelgoed-show memorabilia.

Ik ben opgegroeid tijdens de Tweede Wereldoorlog, en we hadden geen speelgoed. Ik maakte poppen uit wasknijpers. Ik gebruikte mijn verbeelding, maakte een heleboel dingen van karton en papier.

Ik ben begonnen als leraar in New York City. Ik heb altijd het gevoel dat kinderen meer in het onderwijs dan alleen boeken nodig hebben. Ze moeten verschillende materialen om zo goed te leren. Er zijn meerdere manieren van leren: Sommige kinderen leren het beste met auditieve stimuli. Sommigen moeten tactiele. Anderen moeten onderzoeken.

Kinderen leren het best door het proces van het spel: Als ze die door een stuk speelgoed, ze zijn het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, oog-hand coördinatie, begrijpen en in verband met andere mensen. Als ze spelen, ze leren om te delen, om de beurt en het maken van ontdekkingen.

Ik begon te gaan naar de International Toy Fair in New York in 1984. Ik schreef mijn eerste boek over speelgoed, en terwijl het onderzoeken van de geschiedenis van speelgoed bij de Smithsonian Institution, had ik dit idee van het creëren van een hands-on museum waar kinderen kunnen spelen en testen van nieuwe speelgoed en ook tentoonstellingen van historische speelgoed.

We openden het San Francisco International Toy Museum in 1986. We hadden poppen uit alle landen van de tentoonstelling en andere roterende collecties. Het gaf me de kans om kinderen te observeren in het spel en zie wat kinderen deden met speelgoed. Na de Loma Prieta aardbeving van 1989, kwam er niemand naar San Francisco voor zes maanden, en helaas, we werden gedwongen om het museum te sluiten in 1990.

Vandaag ben ik een consultant, en door mijn website, drtoy.com, evalueer ik speelgoed en geef jaarlijkse awards: de 100 beste speelgoed, de beste Green Toys, Best Classic Toys en Best Vacation Toys, en speciale functies zoals Bay Area Ontwerpers en Goede producten onder $ 10. Je hoeft niet te veel geld uit te geven om plezier te hebben. Jump touwen, Hula hoops zijn allemaal minder dan $ 10. Ik ben de enige herziening van producten die een Ph.D. in de kindertijd ontwikkeling. Nu ben ik op zoek naar een centrum voor de studie van speelgoed te maken en een nieuwe "Dr vinden Toy "over te nemen mijn missie.

Ik heb een set van criteria. Het speelgoed moet goed worden gemaakt, veilig, duurzaam en goed ontworpen. Het heeft te interesseren kinderen, leuk om te gebruiken en betaalbaar. Ik ben veel meer geïnteresseerd in producten die stimuleren kinderen om dingen te doen en hen betrokken en geëngageerd te krijgen - net als springen touwen, ballen en poppen.

Ik denk dat we een fout maken te denken: "Oh, speelgoed gewoon zijn voor kinderen." We moeten het publiek voor het spel uit te breiden en het belang van spel te begrijpen. Ik heb foto's gezien van Larry Page en Sergey Brin, de twee opdrachtgevers bij Google, het spelen met Lego. Er zijn mensen die verzamelen poppen, modeltreinen, antiek speelgoed. Senioren moeten bordspellen en puzzels te spelen om hun geest actief is, te voorkomen de ziekte van Alzheimer en plezier hebben.

Zodra u krassen op het oppervlak, elke persoon heeft zijn favoriete speelgoed en herinneringen aan het spelen toen ze kinderen waren. Toen ik spreken voor een groep, vraag ik hen om eerst hun ogen sluiten, gaan in hun verbeelding en herinner me terug naar toen ze een kind was.

Ik heb ze trekken hun speelgoed en beschrijven hun ervaring, en ze krijgen zo opgewonden. Ze herinneren spelen met hun ouder, broer, zus of vriend, ze herinneren wat er met hen gebeurd als een kind. Ze willen nog steeds die speelgoed rond, maar helaas de meeste zijn verdwenen. Je vraagt ​​je af: Als ze niet vergeten zo snel uit de kindertijd, tientallen jaren later, hoe belangrijk zijn de speelgoed geven we je kinderen vandaag?

Laat een reactie achter

CAPTCHA Image
Ververs afbeelding
*