Het beste advies over Children's Products

De Reis Is Half The Fun!

A- A A +

Wie zei dat de reis is de helft van de pret, moet hebben gewinkeld bij TravelKiddy!

Reizen met kinderen is altijd een avontuur, maar hen bezig houden op de reis is een uitdaging niet ouder moet alleen voor staat. Dat is waar TravelKiddy kunnen helpen! TravelKiddy heeft ontvet het speelgoed en spel universum om u alleen de beste games, brain-teasers, exclusieve activiteit kits, en reizen speelgoed die klaar zijn om te gaan op avontuur over de hele wereld of rond het blok.

Wat maakt TravelKiddy anders?

Ze zijn been there, done that! Alle producten worden geselecteerd en getest door een ervaren panel van deskundigen - waaronder kinderen, ouders en opvoeders - dat duizenden familie reizen mijl hebben onder hun gordels. Van road trips en lange uitzettingen, zijn ze in de loopgraven en overleefde om het verhaal te vertellen en de producten die de reis plezier gemaakt te delen!

De reistijd is het ideale moment om verbreek en herstel als een familie. TravelKiddy geeft u de tools die nodig zijn om elektronica, solo's en interactieve activiteiten in evenwicht te brengen tijdens het reizen.

TravelKiddy erkent dat kinderen worden vermaakt langer als je ze spellen en speelgoed dat uitdagend en leuk. Dat is waarom ze op zoek naar producten en het ontwerp-activiteit kits die:

• Stimuleer de creativiteit
• Ontwikkelen van de fijne motoriek
• Challenge nieuwsgierige geesten
• Spark de verbeelding, en
• Foster leren.

Peuters ontwikkelen van vaardigheden zoals grijpen en stapelen zullen genieten van onze mini puzzels en stapelen bekers. Oudere kinderen worden vermaakt een unieke selectie van spellen, puzzels, breinbrekers en leerzaam.

Geen tijd om te plannen? Laat TravelKiddy nemen de rompslomp van planning van de activiteiten met een hoge kwaliteit, reis-geteste kinderen reizen activiteit kits die perfect zijn voor het houden van kinderen bezig in de auto, op familie weg reizen, tijdens het vliegen met kinderen, in een restaurant of op elk moment rustig te spelen is nodig .

TravelKiddy - op een missie om kinderen, hier daar en overal te vermaken!

TravelKiddy is een trotse Dr Toy Alumni lid.

Laat een reactie achter

CAPTCHA Image
Ververs afbeelding
*