Det beste rådet på barneprodukter

Hva skaper en god spill?

A- A A +

av Connie Gee
Universitetet Games

Som universitet Games nærmer sitt 20-årsjubileum, og reflekterer over de mer enn 150 spill introdusert, synes det å være flere felles kjennetegn ved et universitet Games 'spill. Viktigst, Universitetet Games bestrebe seg på å blande læring og moro. Nedenfor er en fin sjekkliste av karakteristikkene av en stor spiller og stor selge spillet.

Folk ønsker å spille med en gang. Våre spill er enkle å lære. Begynn å spille i fem minutter!
Folk hater å vente. Våre spill beholde alle spillere involvert, selv når det ikke er deres tur.
Folk elsker en utfordring. Våre spill er forskjellig hver gang du spiller.
Folk ønsker å vinne. Våre spill kombinerer hell og dyktighet, slik at hver spiller har en sjanse til å vinne.
Foreldre ønsker pedagogiske aktiviteter for barna sine. Våre spill gjør læring morsomt.
Iøynefallende design.
Enkelt budskap og slagord som beskriver spillet.
Interessant innhold.
Prøv å lage en runde med spill ved 15 eller 20 minutter.
Nok innhold til å spille et spill minst 6 pluss ganger uten å gjenta spørsmålene.

Universitetet Games ble grunnlagt april Fools Day i 1985 av Bob Moog og Cris Lehman. I dag står Universitetet Games sterk, distribuerer flere produkt i flere utsalgssteder, i flere markeder enn noe annet spill selskap. Universitetet Games har blitt en betydelig aktør i den internasjonale spillbransjen (nå i over 28 land) gjennom økt distribusjon, bedre markedsføring, erfarne medarbeidere og strategiske oppkjøp som Great Explorations ®, Raintree puslespill og andre spill ™, Topline Leker ®, Colorforms ® og BePuzzled ®, Spinner Books ™, Great X ™ og Lær ved Home ™.

Legg igjen en kommentar

CAPTCHA Image
Oppdater bilde
*