De beste råd om barnas produkter

Kål Patch Kids: The Fantasy Continues

A- A A +

Virginia Davis, Doll Reader

Folk drømmer om magi, og de forteller historier om magiske ting, og hvert barn tror på magi.

Men i Georgia, i overkant av Yonah Mountain, ligger det en dal som virkelig er et magisk sted. Her er Koosas klatre i trærne, og de Bunny Bees slurk nektar fra magiske planter, og Pelsskinn bor i åsene, og det vokser en stor kål oppdateringen som er støvet hver natt av bunny bier med en spesiell magi støv.

Xavier Roberts vokste opp i denne dalen, og hørt historier om hvordan babyer kom til verden ved å bli funnet under en kål blad, eller droppet inn i kålåkeren av "oberst Stork."

Den unge Roberts alltid visste at han var eslet for noe spesielt og flott fordi han ble født på Halloween, og det er en magisk tid.

Når Xavier ble en ung mann han designet filledukke, og hadde damene som bodde i dalen gjør dukker for ham. Han gikk til alle de verftet salg og kjøpte alle baby klær, han kunne finne, og kledd sine dukker.

Da han lastet dukker inn i boksene, donned hans ti gallon cowboyhatt og hans beste jeans, og plassert boksene dukker i baksiden av hans gule Volkswagen Beetle og gikk til loppemarkeder og håndverk viser prøver å selge disse dukkene som han kalte " lite folk. "

Dukkene var veldig "hjemmekoselig" med et ansikt bare en ekte mor kan elske. De hadde trekk av noen prøver å gi bort kosete gratis kattunger og en leken valp. Alle barna sa: "Awwww ... kan jeg ta ett hjem?"

I 1978 kjøpte Xavier en Legeklinikk som har vært på torget i Cleveland, Georgia siden 1930-tallet. Der han plantet sitt "Magical Tree" hvor babyer vokser i skyggen av treet, ble trukket fra en mor kål da hun gikk inn i arbeid og gitt et skudd av "imagicillian" etter at hun hadde utvidet syv blader fra hverandre. Klinikken hadde en barnehage for de nyfødte, en skole, og en gavebutikk.

Xavier besluttet Little People bør ikke bli solgt som om de ikke hadde noen følelser. Han satte opp adopsjonsprosessen der den nye foreldre kalte sin baby, undertegnet adopsjonspapirene, og hevet sine hender og sverget å ta godt vare på babyen deres.

I 1980 leketøy selskapet "Coleco" nærmet Xavier om å lage en liten, masseprodusert versjon av Little People og kaller dem "Kål Patch Kids." Ungene ville ha adopsjonspapirene, men de ville ha vinyl hoder og akkurat som Little People ... ingen to ville være helt like. Senere lisensen ville passere til Mattel, og andre. QVC hatt et felt dag med dem og introduserte barna til land over hele verden.

Kålåkeren Kids sette den magiske dalen Hvit Fylke Georgia på kartet og ble den mest solgte leketøy i historien. The Christmas av 1983, var alt om barna. Lastebiler ble rapportert kapret på vei til Toys R 'Us, og det var historier om folk som holder dukker løsepenger. Folk betalte hundrevis for en dukke som veiledende pris var bare 20 dollar.

Ungene fikk næringene toppen Toy of the Year Awards.

Så kom samlere av de opprinnelige barna og deres vinyl kolleger. Det var like etter Vietnam-krigen og verden var klar til å tro på en fantasi.

Xavier begynte å lage personlige opptredener på adopsjon sentre og på "Babyland" som han nå kalles Clinic i Cleveland. Han ville hånd signere dukker og umiddelbart sin verdi eksplodert.

Ble arrangert på "Babyland" som belysning av julegrana og Easter Egg Hunts. Snart busloads for bemused tilskuere kom for å "Babyland" for å ta del i magien. Over 250.000 mennesker i året vitne til fødselen av en Cabbage Patch gutt. Så langt plasteret har produsert over 125 millioner barn.

Flere år siden, da økonomien vokste svakere, lukket Xavier alle adopsjon sentre og brakt den opprinnelige barna hjem til hønsehus i den magiske dalen der de ble født.

I mai 2010 hadde Xavier Roberts sin første signering fest i sju år. Xavier, ikke lenger en gutt, men en middelaldrende mann med hvitt hår og et hvitt skjegg fortsatt sportslige hans ti gallon hat, velkommen fansen til en ny "Babyland General Hospital".

Det er en ny utgave av det originale barna kalt "Skyland Edition."

Det nye sykehuset ligger ca tre miles fra det gamle sykehuset på 650 dekar, og er en tre etasjers sørlige herskapshus. Det har 67 greske kolonner og en 200.000 sq ft wraparound veranda, flislagte gulv, en fødeavdeling, en fars venterom og bevegelse aktivert animatronics.

Den største nye oppfinnelsen er en sonogram som skanner mor kål og forteller om ny gutt er en gutt eller en jente. Det blir rosa for en jente og blått for en gutt.

Det nye sykehuset vil ansette mange av de lokale innbyggerne i hvit County og hjelpe deres økonomi, fordi Xavier ønsker å gi tilbake til den magiske dalen der hans drøm kom til å realiseres.

Dette magiske landet er bare ca nitti minutter fra Atlanta, Ga hvor pandaer venter på dyrehagen. Atlanta har landets største akvarium, og American Girl har en butikk i nordsiden av byen. Den Babyland sykehus ligger bare tjue miles fra en fortryllende tyske byen kalt "Helen" som ser ut som det ble droppet rett ut av et eventyr.

Så hvis du har barn eller er du en dukke entusiast ... det bør være en flott sommer ferie destinasjon.

(Koosas, pelsskinn Bears, og Bunny Bees er plysj skapninger skapt av Xavier Roberts)

Legg igjen en kommentar

CAPTCHA Image
Oppdater bilde
*