De beste råd om barnas produkter

Dr. Toy Intervju: Cleveland Plain Dealer

A- A A +

Trendy leker som Zhu Zhu Pets kommer og går, men klassikere som Play-Doh gi oss varig moro
Fra Cleveland Plain Dealer , 20 februar 2010

I år har Zhu Zhu Pets hamstere er alle raseri.

Den lille pelskledde roboter fanget på som kål Patch dukker av yesteryear.

American International Toy Fair fant sted i New York City denne uken, og stjernene i showet etablert et tema av rimelige high-tech. Zhu Zhu Pets hamster var søt og morsom, men prisen poenget var attraktive, også. Det kom inn under 10 dollar.

Blant andre nye leker som fikk høye karakterer var en plysj Dance stjerne Mickey. For $ 69,99, går denne Disney mus, snakker og danser. Star Wars All Terrain Armored Transport er en modell fra "The Empire Strikes Back" film. Det har plass til 20 "Star Wars" tall. For $ 99.99, det inkluderer en handling figur og en egen plass sykkel rytter.

The Food Network er tydelig gjør sitt preg på ungdomskultur. Easy Bake Oven har vært bygget om for $ 29.99. Dairy Queen har skapt en bevegelse med Spin Master Blizzard maker, også for $ 29.99.

Men mens de trendy leketøy kommer og går hvert år, er det ikoniske leker som har eksistert i generasjoner. Brettspill som Monopol og Clue er fortsatt sterke selgere. Puslespill fortsatt hoppe ut av hyllene. Hula-Hoop selger fortsatt. Vi snakket med Stevanne Auerbach, et leketøy ekspert og forsker fra California som går under kallenavnet Dr. Toy. Hun er forfatter av "Smart Play Smart Toys:. Hvordan oppdra et barn med en høy PQ"

Vi spurte henne om anken av brettspill og andre leker som står testen av tid.

Dr. Toy: "The klassikerne er oldies og Goldies, de som tåler og gi varig glede. Monopol er stor og fortsetter som en favoritt. Som gjør Scrabble, karriere eller livet på grunn av å komme sammen og koble i person. Det er det som gjør spille spill spesiell.

PD: Hvorfor returnere folk til disse lekene gjennom generasjoner?

Dr. Toy: "Classics minne folk av sin barndom gleder. Familien sammen. Spiller med venner. Kaster en frisbee. Hoppe tau. Ønsker å redusere fedme i Amerika? Gi alle barna en jump-tau, en Hula-Hoop og en frisbee. "

PD: Vil pendelen svinge unna tech leker og mot handling leker?

Dr. Toy: "Det er tid for en oppblomstring av moro og lek, basert på hva som er godt, trygt og solid. Gleden av lek er ikke bestemt av hvor mye du bruker. Liker moro av å lage med en pappeske. Det er kvaliteten på lekenhet av spillerne. Den interaksjoner, spontanitet og humor. Den morsomme sammen og overraskelser. "

PD: Den klassiske leker synes å bo med barn som de vokser opp.

Dr.Toy: Kraften av lek bringer ut det indre barnet. . . uavhengig av alder. Play hjelper spillerne blomstre hjemme, på arbeidsplassen og skolen. "

PD: Hvordan spiller med leker eller spill lærerike "?

Dr. Toy: "Play bygger tenkning og teamwork. Barn løse problemer når de spiller ved å arbeide sammen. Sjakk, konstruksjon leketøy eller kreative sysler som å lage et spill er bare noen av verdiene av leker som er klassikere.

PD: Så de klassiske lekene er bra for voksne også?

Dr. Toy: "Få en frisbee og begynne å kaste den. Se hvor raskt smilene kommer tilbake. Begynne å bygge med en Erector Set eller spille med Play-Doh, og se hvor raskt du kan løse problemer. Du vil raskt bli mer avslappet og mindre stresset. "

Legg igjen en kommentar

CAPTCHA Image
Oppdater bilde
*