De beste råd om barnas produkter

Så du ønsker å gjøre (eller selge, eller markedet) leker.
Hva nå?

A- A A +

David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Gruppe

Hei alle sammen. Før jeg fortelle deg hva du skal gjøre, tror jeg det er viktig å fortelle deg hva du ikke bør gjøre. Til å begynne med, ikke noen gang betale en person for å få deg en jobb! Jeg tror dette er en alvorlig sløsing av penger og, etisk, jeg har en vanskelig tid å akseptere det faktum at en (ellers kvalifisert) personen må betale for å jobbe. Nok sagt.

Har du vurdert å benytte tjenestene til en rekrutterer? Vel du burde, og her er grunnen. Til å begynne with.he er gratis! En rekrutterer blir kontaktet av en (leketøy) selskap og bedt om å finne en person, slik at de er den ene som har betalt regningen, ikke du. En god recruiter vil bli kjent med deg og dine behov. Denne store rekrutterer vil alltid være tilgjengelig for å snakke med deg og vil alltid, alltid ringe deg tilbake i tide (jeg har en 21 timers mål, aldri lenger). Det er viktig å virkelig kommunisere til recruiter din fordi han eller hun hører alle de beste scuttlebutt og vet litt om mye og mye om litt. Denne awesome rekrutterer er koblet til og vet people.people som kan hjelpe deg med å finne det virkelig flott leketøy mulighet!

Din personlige rekrutterer bør gi deg råd om din CV og tilbyr karriere råd når det passer. Denne utrolige rekrutterer vil være på jakt etter din beste interesse og kan bare ringe ut av det blå for å finne ut hvordan du og dine barn og katter er doing.he virkelig bryr seg om deg fordi uten deg, kan han ikke bli vellykket.

Du bør være komfortabel med recruiter og vurdere dem en eiendel i "karriere bank". Denne eiendelen setter over tid og kan bli trukket tilbake, med fortjeneste, eller han kan bare forrentes til en dag han kaller med at "millioner dollar jobb". Selvfølgelig, dette er ikke en enveiskjørt gate. Hold kontakten med recruiter og informere dem om eventuelle endringer du har hatt i jobben din eller (mest viktig her) når du har flyttet eller byttet telefonnummer! Hvis jeg hadde en murstein for hver gang en god kandidat mistet en mulighet fordi jeg ikke kunne finne dem, ville jeg ha en seks-bil garasje nå. Så holde kontakten med din nye venn, vil du ikke angre.

Vurdere denne anekdoten. For meg er leketøy industrien en stor sandkasse og folk som deg og meg er litt små korn av sand. I denne leken sandkasse en korn av sand gnir opp mot 7 andre korn (eller personer). Bli kjent en person i bransjen hver dag i uken, og du blir utsatt for nesten en ekstra 50 mer! Dette er en fantastisk bransje. Det er ett problem skjønt, det er vanskelig å komme inn (og få) av leketøy sandkasse. Du må være på rett sted til rett tid, og håper at vinden vil plukke deg opp og blåse deg i riktig retning. Lykke til!

David E. Fitzgibbons, CPC
Executive Search Gruppe
1300 Weathervane Lane, 216 Suite
Akron, 44313 Ohio
330.867.7725

Legg igjen en kommentar

CAPTCHA Image
Oppdater bilde
*