Det beste rådet på barneprodukter

Fredsriket: En ny måte å spille


A- A A +

Fredsriket har en misjon - å lære barna til å samarbeide ved å spille brettspill. Denne vinteren vil fredsriket lansere fem nye samarbeidsmodeller brettspill. Samlingen inneholder Count Your Kyllinger, Hoot Owl Hoot, Lost Valper, Mermaid Island og Stone Soup. Ideell for barn tre år og opp, spillene fokuserer på sosialisering ferdigheter i et kooperativ, gruppe lek innstilling. Spillene detaljhandel for $ 14.99 hver og vil være tilgjengelig på utvalgte butikker landsomfattende og på Amazon.com.

I motsetning til tradisjonelle spill, hvor det er en vinner og en (eller mange) tapere, med kooperative spill spillerne jobber sammen mot et felles hindring, ikke mot hverandre. Kooperative spill skaper en følelse av fellesskap organisk, og bygge sunne relasjoner som de oppfordrer barna til å hjelpe hverandre. Barn lærer å arbeide og leke sammen i respektfull og medfølende måte. De lærer å dele, ta avgjørelser sammen, og stole på hverandre. Hvis spillet er tapt, blir nederlaget deles likt mellom spillerne. Og, hvis spillet er vunnet, alle er en vinner!

"På fredens rike, vi er ikke pedagoger eller terapeuter," sier selskapet president, Donna Jaffe, "vi er mammaer og Aunties, omsorgspersoner og spillere. Vi skapte disse spesielle spill fordi vi mener er spill en fantastisk måte å lære og vi ønsker at barna i våre liv for å lære at det å jobbe og leke sammen kan styrke og moro! "

Samarbeid til beste for gruppen påvirker positivt sosiale dynamikken i skolen, på lekeplassen, og hjemme. Deling leker, ta svinger, å være del av en gruppe prosjekt involverer alle samarbeid og samarbeid tar praksis. Utfordringen i et samarbeidende spill er ikke "Hva kan jeg så jeg vinne", men "hva kan jeg gjøre slik at vi alle vinne!"

Dr. Lisa Striar, skolepsykologen og mamma til tre barn sier: "Etter min mening, er spillets evne til å stimulere medfølelse i barna en av sine beste ressurser. Vår familie elsker å spille spill. Men når ett barn har et lite nederlag, de andre barna fryder fordi det betyr at de er nærmere å vinne. I et kooperativ spill, når en spiller har en liten nederlag de andre spillerne føler empati. De er virkelig lei og kan også tilby en litt trøst og oppmuntring. Når dere er alle i den sammen, kommer medfølelse naturlig. "

Foreldre, lærere og foresatte ønsker barna å komme sammen fredelig i verden. Undervisning barna de har makt til å skape den freden er dyp. Gjør det gjennom et spill som er gøy er det fredsriket handler om.

Fredsriket tar samarbeidet ett skritt videre ved å produsere sine kooperative spill ved hjelp av bare resirkulerte og FSC materialer. Det er deres måte å samarbeide med jorden.

Kom inn i riket og bli med på moroa! Siden 1983 har fredsriket skapt ferske, morsomme produkter for barn som utdanner, inspirere og kile morsomme bein. Koble til med barna i livet ditt med original moro fra fredens rike. www.peaceablekingdom.com

Legg igjen en kommentar

CAPTCHA Image
Oppdater bilde
*